Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Αντιγόνη στα μαχαίρια για την Αγγελική!

Συντάκτης: Newsroom

18 Σεπτεμβρίου 2022 16:45

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Αντιγόνη στα μαχαίρια για την Αγγελική!

Αποκαλύψεις, ανατροπές, δυνατές συγκινήσεις… Ο 2ος κύκλος της σειράς που κέρδισε σημαντική μερίδα του κοινού υπόσχεται εξελίξεις που θα συναρπάσουν τους φαν…

Η αυλαία ανεβαίνει με την πολύκροτη υπόθεση της σύλληψης της Αθηνάς για τον φόνο του Δημήτρη, που έχει συγκλονίσει τόσο την οικογένεια Βρεττάκου όσο και την κλειστή κοινωνία της Μάνης.

Και ενώ οι Βρεττάκοι προσπαθούν να συνέλθουν από το φοβερό σοκ, ο Μάνος και η Μαρίνα, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ανεβαίνουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους θα είναι μια αχτίδα ελπίδας μέσα σέ όσα συμβαίνουν.

Αποφάσισαν βέβαια να τον επισπεύσουν, καθώς ο Μάνος ήθελε όσο τίποτε να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική, για να μεγαλώσει κοντά τους. Με την απόφασή του συγκίνησε ιδιαίτερα τον Ισίδωρο, που υπόσχεται να τον στηρίξει και να είναι κοντά στην εγγονούλα του. Ο ερχομός της μικρής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει έντονες συγκινήσεις.

Ανάμικτα συναισθήματα

Η νεαρή γιατρός από τη μία ανακουφίζεται που η κόρη της δεν μένει πια σε ίδρυμα και είναι κοντά σε ανθρώπους που η ίδια εμπιστεύεται, από την άλλη όμως το να τη βλέπει διαρκώς την ταράζει. Ξέρει πως δεν πρέπει να της αποκαλύψει ότι είναι η βιολογική της μητέρα, καθώς η μικρή είναι ήδη πολύ φορτισμένη από τον θάνατο της Φανής.

Αν μάθει ξαφνικά πως η γυναίκα που τη μεγάλωσε δεν είναι η αληθινή της μάνα, θα χάσει ξανά τη γη κάτω από τα πόδια της… Παρ’ όλα αυτά, οι τύψεις βασανίζουν την Αντιγόνη, επειδή αναγκάστηκε να τη δώσει για υιοθεσία. Μέρα με τη μέρα αρχίζει να δένεται όλο και περισσότερο με τη μικρούλα.

Δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα και δεν θα αργήσουν να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τη Μαρίνα και κυρίως τον αδελφό της, τον Μάνο. Η Αντιγόνη μπαίνει σε ένα μεγάλο δίλημμα. Μήπως ήρθε η ώρα να διεκδικήσει την Αγγελική;

Μυστήριο και πάθος

Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου, με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς… Ένα συνταρακτικό βίντεο που καταγράφει μια δολοφονία και το… δαχτυλίδι του φονιά, που είναι ίδιο με αυτό που περνά από γενιά σε γενιά στην οικογένεια Βρεττάκου, περιπλέκουν την κατάσταση.

Η Ισμήνη, από την άλλη, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι ο Κωνσταντίνος δεν είναι αυτός που δείχνει. Ύστερα από έναν καβγά με τον Κουράκο, η Ιουλία φεύγει από το σπίτι, ενώ η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Στο μεταξύ, η βαθιά αγάπη ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία παραμένει πάντα ζωντανή, «θαμμένη» όμως μέσα τους. Ταυτόχρονα, η Μυρτάλη μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα με τον Αλέξη, που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί, και σιγά σιγά οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια.