Η γη της ελιάς: Μαρίνα και Μάνος υιοθετούν την Αγγελική!

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Μαρίνα και Μάνος υιοθετούν την Αγγελική!
Oι Βρεττάκοι βρίσκονται σε συναγερμό στη Γη της Ελιάς εξαιτίας της μικρής Αγγελικής. Η οποία πλέον, έπειτα από τον σοκαριστικό θάνατο της θετής μητέρας της καταλήγει σε ίδρυμα με ορφανά παιδιά.

Στη Γη της Ελιάς, η πανίσχυρη οικογένεια των Βρεττάκων κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να πάει μικρή σε δικά τους χέρια. Όμως, τα πράγματα τελικά δεν πάνε όπως τα περιμένουν. Η Πρόνοια δεν δίνει το παιδί στη βιολογική μητέρα του, την Αντιγόνη. Από τη μία εκείνη εξακολουθεί να μη νιώθει έτοιμη και από την άλλη, υπάρχει η παράνομη υιοθεσία. Την οποία η Αντιγόνη δέχθηκε.

Και η Αθηνά δείχνει ότι θέλει να υιοθετήσει την Αγγελική, αλλά και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν πολλά εμπόδια. Με κυριότερο ότι η μητέρα της Μαρία ήταν μπλεγμένη στην παράνομη υιοθεσία της μικρής. Μία εξέλιξη που πέφτει σαν κεραυνός στην Αθηνά, η οποία δεν γνώριζε τίποτα. Και βέβαια υπάρχει και το ιστορικό με τον Δημήτρη που παρουσίασε ως παιδί της αλλά τελικά ήταν ο εραστής της.

Η αγωνία για την τύχη της Αγγελικής χτυπάει κόκκινο.

Τελικά, όπως θα δούμε στη σειρά του Mega, η μικρή θα βρεθεί σε πολύ καλά χέρια. Η ανατροπή θα γίνει και η Αγγελική θα μείνει μέσα στην οικογένεια των Βρεττάκων.

Η νέα της ζωή δεν την αρέσει καθόλου. Ο Ισίδωρος αγωνιά για τη τύχη της Αγγελικούλας ενώ το ίδιο ανήσυχος είναι και ο γιος του ο Μάνος. Και οι δύο έχουν μεγάλη αγάπη μέσα τους γι’ αυτό το παιδί.

ο Μάνος μαζί με τη Μαρίνα θα επισκεφτούν τη μικρή Αγγελική στο ίδρυμα. Το θλιμμένο προσωπάκι της θα ανησυχήσει πολύ το Μάνο ο οποίος συζητά με τη Μαρίνα το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν την Αγγελικούλα. Η Μαρίνα εντυπωσιασμένη από τη μικρή αρχίζει να νιώθει κάποια αισθήματα μέσα της γι’ αυτό το παιδί.

Η Μαρίνα θα αγαπήσει το παιδί το ίδιο με το Μάνο και θα πάρουν την μεγάλη απόφαση να το υιοθετήσουν. Ο Ισίδωρος ξαφνιάζεται θετικά με την απόφαση του γιου του και της Μαρίνας και συναινεί με μεγάλη χαρά.

Μάνος και Μαρίνα καταφέρνουν τελικά με τις ευλογίες της Πρόνοιας να πάρουν στα χέρια τους την Αγγελική. Η οποία πετάει από τη χαρά της που θα βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχει αγαπήσει και την αγαπούν πολύ.