Η γη της ελιάς: Με ποιο στοιχείο ο Κουράκος συλλαμβάνει την Αθηνά

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ο όρος που έθεσε η Άντζελα Γκερέκου στους υπεύθυνους της σειράς
Διπλό χτύπημα περιμένει στη Γη της Ελιάς την Αθηνά. Δεν της φτάνει που ο αγαπημένος της Ιάκωβος της κρύβει την αλήθεια για την υγεία του και βρίσκει αφορμή να τη χωρίσει φεύγοντας για πάντα στην Ισπανία. Πλέον, η Αθηνά κατηγορείται και για φόνο.

Στη Γη της Ελιάς, ο Δημήτρης προκαλεί μεγάλο κακό στην Αθηνά και μετά θάνατον. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, o Δημήτρης έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της μαφίας. Κι αυτό γιατί έχει «ψηλώσει» επικίνδυνα και μπαίνει στα χωράφια των αφεντικών της. Οι οποίοι δίνουν εντολή να βγει από τη μέση.

Ο Δημήτρης αποχαιρετά τη σειρά του Mega, καθώς δύο άνθρωποι της μαφίας τον πυροβολούν στο στήθος, με δύο σφαίρες. Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, για κανέναν. Η Αθηνά θα κατηγορηθεί για το φρικτό αυτό έγκλημα, εξαιτίας του Δημήτρη. Όταν εκείνη πάει στο σπίτι του, για να βάλει ένα τέλος στην παράνοια, οι δυο τους πιάνονται στα χέρια. Η Αθηνά του επιτίθεται και τον χτυπάει με λύσσα, γεμάτη απόγνωση. Δεν αντέχει άλλο τους εκβιασμούς από πλευράς του και θέλει να αναπνεύσει ελεύθερα.

Ο Δημήτρης χαμογελάει και πατά το κουμπί της ηχογράφησης! Θέλει να κρατήσει αυτή τη στιγμή, για να μπορέσει αργότερα να την χρησιμοποιήσει εναντίον της. Ηχογραφεί την Αθηνά να τον χτυπάει, να τον βρίζει, να φωνάζει πως δεν είναι γιος της και πως όλα ήταν ένα σχέδιο.

Η Αθηνά δεν έχει ιδέα για όλα αυτά. Ο Δημήτρης, μετά την επίσκεψή της, πέφτει στο έδαφος νεκρός. Τα πράγματά του οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα, όπου και γίνεται εξακρίβωση στοιχείων.

Το ηχητικό με την Αθηνά φτάνει στα χέρια του Κουράκου και τα βλέμματα στρέφονται στην Αθηνά. Εκείνη κατηγορείται για τη δολοφονία του και περνά από τεστ dna για βεβαιωθούν πως δεν είναι μητέρα και γιος. Ο Δημήτρης κατάφερε πάλι να την στριμώξει χωρίς εκείνη να το καταλάβει. Ακόμη και νεκρός, αποτελεί μία τεράστια ταλαιπωρία για την ίδια…