Η γη της ελιάς: Με τι εκβιάζει ο Δημοσθένης την Ασπασία και την κρατά σιωπηλή;

Συντάκτης: Newsroom

18 Αυγούστου 2022 09:34

Η γη της ελιάς: Με τι εκβιάζει ο Δημοσθένης την Ασπασία και την κρατά σιωπηλή;

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο στη Γη της Ελιάς. Όπου θα δούμε πολλούς από τους ήρωες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή να εξελίσσονται σε κομβικούς πρωταγωνιστές για τη συνέχεια της σειράς.

Στις Γη της Ελιάς, ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να μας απασχολήσουν πολύ θα είναι και η Ασπασία, την οποία υποδύεται η Βάσια Παναγοπούλου. Η Ασπασία είναι μία γυναίκα πολύ χαμηλών τόνων, που δεν φέρνει ποτέ καμία αντίρρηση ούτε αντιδρά στα σατανικά σχέδια του συζύγου της, Δημοσθένη.

Η Ασπασία γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το πραγματικό πρόσωπο του Δημοσθένη. Ο οποίος μπορεί σε όλους να δείχνει ένα ευγενικό και καλοσυνάτο χαρακτήρα, αλλά είναι τελείως διαφορετικός. Αρχηγός της μαφίας, είναι πολύ σκληρός και αδίστακτος. Και για να πετύχει τα παράνομα σχέδιά του δεν υπολογίζει τίποτα. Ούτε καν την ανθρώπινη ζωή.

Η σύζυγός του ξέρει πολλά, αλλά προς το παρόν δεν μιλά. Γιατί όμως ανέχεται αυτή τη συμπεριφορά και δεν αντιδρά καθόλου; Ο Δημοσθένης συνεχίζει τη δράση του στη Μάνη, χωρίς να τον υποψιάζεται κανείς. Περνάει απαρατήρητος και δείχνει διαρκώς συγκλονισμένος από τα νέα εγκλήματα που απασχολούν την Αρεόπολη.

Η Ασπασία είναι πάντοτε πλάι του, πιστή και προσηλωμένη σε έναν γάμο που φαινομενικά δεν αντέχει! Όσο κι αν δείχνει καλή νοικοκυρά και αγαπητή σύζυγος, μέσα της υποφέρει. Θα έρθει τελικά η στιγμή, που θα ξεσπάσει;

Ο λόγος που κρατιέται και δεν μιλά, είναι τα παιδιά της. Ο Δημοσθένης έχει καταφέρει να την εκφοβίσει πάνω στο κομμάτι των παιδιών, τονίζοντάς της είναι όλα στο χέρι του: μία λάθος κίνηση και όλα θα τιναχθούν στον αέρα.

Μόνο που η στάση της αυτή δε θα κρατήσει για πολύ. Σύντομα θα καταλάβει πως με το να καλύπτει τον σύζυγό της, καταστρέφει η ίδια την οικογένειά της. Η μεγάλη μέρα που θα ομολογήσει όσα ξέρει, πλησιάζει.

Ποια θα είναι η στάση του Δημοσθένη και πως θα καταφέρει να της κλείσει πάλι το στόμα; Η Ασπασία κινδυνεύει στη σειρά του Mega και κανείς δεν μπορεί να την βοηθήσει.