Η γη της ελιάς: «Μυρτάλη, μην παίζεις με το παιδί μου! Πρόσεχε τις κινήσεις σου»

Συντάκτης: Newsroom

27 Αυγούστου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: «Μυρτάλη, μην παίζεις με το παιδί μου! Πρόσεχε τις κινήσεις σου»

Το φιλί που έδωσαν στο τέλος του πρώτου κύκλου στη Γη της Ελιάς αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στη συνέχεια της σειράς του Mega. Γιατί οι αντιδράσεις θα είναι τόσο έντονες που, ειδικά η Μυρτάλη, θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.

Στη Γη της Ελιάς ξεκινά με τη Μυρτάλη να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έγινε στον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής. Η ανταπόκριση στο ερωτικό κάλεσμα του Αλέξη και το καυτό φιλί τους την έχουν αναστατώσει. Μπορεί να μην το παραδέχεται αλλά πλέον νιώθει έντονο ερωτικό πάθος για τον άνθρωπο που εδώ και καιρό είχε εξελιχθεί σε εφιάλτη της.

Και όσο περνά ο καιρός το πάθος όλο και μεγαλώνει. Η σχέση της νεαρής ηρωίδας με τον Αλέξη, δεν θα περάσει απαρατήρητη από την μητέρα του. Η οποία θα προσπαθήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Μαργαρίτα τους έπιασε στον γάμο να φιλιούνται παθιασμένα. Μπορεί τα γεγονότα με την Αθηνά να μη την άφησαν να δώσει την απαραίτητη σημασία, η αλλαγή του Αλέξη, όμως, είναι ορατή. Όπως και το γεγονός ότι η Μυρτάλη, εκτός από τον Αλέξη, συνεχίζει να φλερτάρει και με τον Χρήστο.

Ο Αλέξης τρώγεται από τη ζήλια του και έχει ηχηρά ξεσπάσματα. Η Μυρτάλη δείχνει διαρκώς αναποφάσιστη, γεγονός που τρελαίνει τον Αλέξη. Δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει τα συναισθήματά της, για αυτό και παίζει και με τους δύο άντρες. Βλέποντας τον γιο της να υποφέρει, η Μαργαρίτα αποφασίζει να αναλάβει δράση. Πλησιάζει την Μυρτάλη και της ζητά να προσέχει πάρα πολύ τις κινήσεις της, καθώς ο γιος της δεν είναι ψυχολογικά καλά.

Αυτό θα ταράξει τη νεαρή ηρωίδα. Δεν δέχεται από κανέναν υποδείξεις. Η Μαργαρίτα και η Μυρτάλη θα έχουν έναν έντονο διάλογο στην γη της ελιάς, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Ο Αλέξης θα μάθει πως η μητέρα του επενέβη για ακόμη μια φορά στη ζωή του και θα γίνει έξαλλος. Ο εφιάλτης ξεκινάει για τους πρωταγωνιστές της σειράς, με τις εντάσεις να κορυφώνονται.