«Η γη της ελιάς»: Ο Αλέξης δολοφονεί τον σύντροφο της μητέρας του!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

20 Ιανουαρίου 2023 10:38

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη «Η γη της ελιάς».

Κόβουν την ανάσα τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Μια ακόμη δολοφονία έρχεται να ταράξει τη Μάνη, όπως αναφέρει ο «Τηλεθεατής».

Ο Αλέξης, εξοργισμένος από την ερωτική σχέση της μητέρας του Μαργαρίτας με τον Γεράσιμο, τον δολοφονεί εν ψυχρώ!

Η Δήμητρα ερευνά τις δύο δολοφονίες, όπως πιστεύει, του Κίμωνα και του Γεράσιμου, με τη βοήθεια του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα.

Ο Δημοσθένης ετοιμάζει την εκδίκησή του στον Κεφάλα για τη δολοφονία του γιου του, ενώ ο Φίλιππος προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τη Βασιλική να γυρίσει στην αγκαλιά του, με τη βοήθεια του πεθερού του, Στάθη.

Ο Γεράσιμος έχει καταλάβει ότι ο Αλέξης κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματα και του κλείνει ραντεβού προκειμένου να βρεθούν και να μιλήσουν οι δυο τους. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό, καθώς ο Αλέξης τον εκτελεί εν ψυχρώ και εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη.

Η μητέρα του Μαργαρίτα μαθαίνει από τον Λυκούργο και τη Χάιδω το τραγικό νέο για το χαμό του Γεράσιμου.

Συγκλονισμένη, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Νέα στοιχεία όμως στην υπόθεση ανατρέπουν τη θεωρία του δυστυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει.

Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στον Φίλιππο, ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί ύστερα από συμβουλή του Στάθη, για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας. Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο δημαρχείο ως νέος δήμαρχος.

Ο Χρήστος, από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στη Μάνη, προσπαθεί να προσαρμοστεί σ’ έναν νέο τόπο και να ισορροπήσει την προσωπική με την επαγγελματική ζωή του. Σύντομα, όμως, καλείται να αντιμετωπίσει σειρά από σοβαρά προβλήματα.

Ένα από αυτά, όπως αναφέρει το MyTV, αφορά τη σχέση του με την Εύα, η οποία είναι έγκυος στο παιδί του και αποφασίζει να προχωρήσει σε άμβλωση. Έκτοτε, ο Χρήστος αισθάνεται τύψεις που την ώθησε στην παραπάνω ενέργεια και στέκεται στο πλευρό της, δίνοντας νέα ευκαιρία στη σχέση τους.