Η γη της ελιάς: ο Αλέξης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

14 Μαΐου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Θα σκοτώσει τον Χρήστο ο Αλέξης για την καρδιά της Μυρτάλης;

Σε απελπιστική κατάσταση στη Γη της Ελιάς βρίσκεται ο Αλέξης. Μετά την κίνηση που έκανε στην Ελένη και την καταγγελία της για ερωτική επίθεση εναντίον της, βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση.

Στη Γη της Ελιάς, η κατάσταση με τον Αλέξη δείχνει να ξεφεύγει. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα απογοητευμένη από τα τελευταία γεγονότα, δεν ξέρει πλέον πώς να του συμπεριφερθεί. Εξαλλη με τη στάση του, του κάνει έναν μεγάλο καβγά για όσα συνέβησαν με την Ελένη.

Η Μαργαρίτα αρχίζει και του φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Πώς είναι δυνατόν να επιτεθείς σε μια κοπέλα, που το μόνο που ήθελε είναι η βοήθεια σου;».

Ο Αλέξης όμως παραμένει στον κόσμο του και επιμένει ότι δεν έκανε κάτι κακό. Μάλιστα, της λέει ότι η Ελένη έχει αισθήματα για εκείνον. «Μάνα, δεν έκανα τίποτα, η Ελένη είναι ερωτευμένη μαζί μου», ισχυρίζεται. Αποδεικνύοντας πως μέσα στο μυαλό του υπάρχει μεγάλη σύγχυση.

Πλέον η Μαργαρίτα είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να μην το αφήσει έτσι. Όταν θα μιλήσει τόσο στον γιατρό του όσο και στην κλινική που είχε νοσηλευτεί παλαιότερα ο γιος της, είναι όμως αργά. Η αγωνία της για την κατάστασή του έχει χτυπήσει πλέον κόκκινο και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί. Άλλωστε, οι θεραπείες του δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ίσα-ίσα που τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα. Και μάλιστα δεν θα αργήσει και η… χαριστική βολή στον Αλέξη.

Ο σύλλογος ψυχολόγων, μετά την καταγγελία της Ελένης, αποφασίζει να διαγράψει τον Αλέξη. Ο οποίος χάνει την άδειά του και δεν μπορεί πλέον να εξασκήσει το επάγγελμά του. Για τον άρρωστο πρωταγωνιστή φαίνεται ότι είναι το τέλος. Πλέον αισθάνεται ότι έχει χάσει τα πάντα.

Γρήγορα το μυαλό του θολώνει ακόμα περισσότερο. Κλείνεται όλο και πιο πολύ στον εαυτό του και πριν προλάβει η Μαργαρίτα να αντιδράσει σε όλο αυτό που βλέπει, ο Αλέξης αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Για να λυτρωθεί όπως λέει από αυτό το μαρτύριο. Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Θα τον προλάβουν ή όχι;