Η γη της ελιάς: ο αρχηγός της μαφίας έτοιμος να σκοτώσει τον Κωνσταντίνο

23 Απριλίου 2022 09:20

Η γη της ελιάς: ο αρχηγός της μαφίας έτοιμος να σκοτώσει τον Κωνσταντίνο

Μία άφιξη στη Μάνη φέρνει τα πάνω κάτω στη Γη της Ελιάς. Η συγκεκριμένη άφιξη θα επηρεάσει τη ζωή πολλών στη σειρά και δεν είναι για… καλό. Οι ενέργειές του είναι παράνομες και αρκετοί είναι στη μέση

Η γη της ελιάς: ο αρχηγός της μαφίας έτοιμος να σκοτώσει τον Κωνσταντίνο.

Ο λόγος για τον αρχηγό της τοπικής μαφίας, ο οποίος επισκέπτεται τη Μάνη. Καθώς είναι η ώρα να τελειώσουν τα απανωτά λάθη της ομάδας του. Ο Κωνσταντίνος είναι ο πρώτος που τον αντικρίζει και μένει άναυδος με την παρουσία του. Πλέον, συνειδητοποιεί πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει στα ίσα την μαφία.
Ο αρχηγός της μαφίας δεν είναι άλλος από τον Δημοσθένη, τον ξάδελφο του Στάθη Καπερνάρου. Ο οποίος θα φτάσει στην Αρεόπολη, μαζί με τη γυναίκα του. Θα μιλήσει με τον ανυποψίαστο ξάδελφό του. Και  θα καταλήξει στο γραφείο του συμβολαιογράφου. Ζητά εξηγήσεις για τις απώλειες κερδών.

Πράγματι, ο Κωνσταντίνος με τις άστοχες ενέργειές του έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο τη μαφία. Τα λάθη του Δημήτρη και του Ανέστη, έβαλαν τον Κουράκο σε υποψίες πολλές φορές. Οι αρχές είναι στα ίχνη τους και όλα κοντεύουν να ξεφύγουν από τους λάθος χειρισμούς του Κωνσταντίνου.

Το καμπανάκι του κινδύνου θα χτυπήσει για τον αδίστακτο πρωταγωνιστή. Ο οποίος σκορπίζει τον τρόμο στη Μάνη, χωρίς να κινήσει υποψίες. Ο Δημοσθένης αποφάσισε να τον τιμωρήσει για τα λάθη του, με τον τρόμο να κυριεύει τον συμβολαιογράφο.

Οι απειλές που δέχεται είναι σκληρές και η ζωή του απειλείται. Θα καταφέρει να επιβιώσει ή το τέλος του πλησιάζει; Όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή και ο κίνδυνος καραδοκεί.
Ποια στάση θα κρατήσει ο αρχηγός της μαφίας απέναντί του και πόσο θα κινδυνεύσει ο Κωνσταντίνος ως βοηθός του; Μία νέα ιστορία ξεκινά στην αγαπημένη μας σειρά, γεμάτη σασπένς. Την ίδια ώρα και ο Στάθης δεν θα μείνει αμέτοχος με τον ξάδελφό του. Χωρίς όμως να το ξέρει.