Η γη της ελιάς: ο Φίλιππος και το μωρό στην εντατική! Ποιος πήγε να τους σκοτώσει;

3 Μαΐου 2022 10:30

Η γη της ελιάς: ο Φίλιππος και το μωρό στην εντατική! Ποιος πήγε να τους σκοτώσει;

Ζουν ένα μεγάλο έρωτα στη Γη της Ελιάς, αλλά το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν λέει να ησυχάσει με τίποτα. Ο λόγος για τη Βασιλική και τον Φίλιππο, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Η γη της ελιάς: ο Φίλιππος και το μωρό στην εντατική! Ποιος πήγε να τους σκοτώσει;

Ένα σοβαρό ατύχημα θα σημαδεύσει για πάντα τις ζωές τους. Ο Φίλιππος και το μωρό οδηγούνται στην εντατική, σε τραγική κατάσταση. Μετά από μία μοιραία στιγμή, τα πάντα αλλάζουν ριζικά για τους πρωταγωνιστές.
Ο Φίλιππος βλέπει ότι η αγαπημένη του είναι στρεσαρισμένη αλλά και πολύ κουρασμένη. Θέλει να βοηθήσει τη Βασιλική και της προτείνει να πάει εκείνος βόλτα την κόρη τους. Άλλωστε, η Βασιλική τον τελευταίο καιρό με τη δίκη των γονιών της, νιώθει και πληγωμένη.
Θέλοντας να την αφήσει για λίγο σπίτι μόνη της να χαλαρώσει, ο Φίλιππος παίρνει το καρότσι με το μωρό και βγαίνει στους δρόμους της Μάνης. Πατέρας και κόρη απολαμβάνουν την βόλτα τους, ώσπου ένα αμάξι με ιλιγγιώδη ταχύτητα τρέχει πάνω τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, το αμάξι παρασύρει τον Φίλιππο και το μωρό, αφήνοντας τους αιμόφυρτους στον δρόμο. Η Βασιλική και η Χάιδω τρέχουν στο σημείο αυτό και καταρρέουν πάνω από τους αγαπημένους τους.

Ο Φίλιππος και η μικρή Στέλλα μπαίνουν στην εντατική, με τη ζωή τους να κρέμεται από μία κλωστή, στην γη της ελιάς.

Ο πόνος κι η απόγνωση έχουν σκορπιστεί σε όλη την Αρεόπολη. Η Βασιλική αδυνατεί να σταθεί στα πόδια της από το σοκ. Όλα δείχνουν πως ήταν εγκληματική ενέργεια. Μήπως στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο Αλέξης, ο οποίος άρχισε να καταλαβαίνει πως ο Φίλιππος τον υποψιάζεται για τα εγκλήματά του; Έπειτα από τις συναντήσεις τους, ο Φίλιππος θέλει να ξεκόψει από τον Αλέξη. Κι αυτό γιατί πιστεύει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα.
Κανείς όμως δεν γνωρίζει τον πραγματικό ένοχο, με αποτέλεσμα ο συναγερμός να χτυπά ξανά στο τμήμα του Κουράκου.