Η γη της ελιάς: Ο γάμος της χρονιάς (Φίλιππου – Βασιλικής) είναι γεγονός

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ο γάμος της χρονιάς (Φίλιππου - Βασιλικής) είναι γεγονός

Η στιγμή στη Γη της Ελιάς που περίμεναν πώς και πώς οι φαν της σειράς έρχεται. Το κοινό θέλει να δει τον Φίλιππο και τη Βασιλική να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι που αναμένεται να συμβεί τελικά λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου.

Στη Γη της Ελιάς έρχεται ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια. Άλλωστε οι προετοιμασίες για τον «γάμο της χρονιάς» έχουν ξεκινήσει. Ο Φίλιππος και η Βασιλική περιμένουν πώς και πώς να ζήσουν τη μεγάλη στιγμή τους. Είναι τόσο μεγάλος ο έρωτάς τους που δεν μπορεί να σταθεί κανείς εμπόδιο. Είναι έτοιμοι πλέον μαζί με το παιδάκι τους να κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο Στάθης και η Χάιδω, έχοντας αφήσει πλέον όλες τις διαφορές τους πίσω, είναι εμφανώς πολύ συγκινημένοι και βοηθούν τα παιδιά τους σε κάθε τους βήμα. Η Αρετή, από την άλλη, βράζει από οργή, καθώς είναι η μόνη που έχει μείνει έξω απ’ όλο αυτό.

Η Αρετή έχει θολώσει από την κακία της κι είναι έτοιμη να τινάξει τον γάμο στον αέρα. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να χαλάσει στη Βασιλική και τον Φίλιππο τον γάμο τους. Ο έρωτάς τους είναι μεγάλος κι είναι έτοιμοι να τον σφραγίσουν ενώπιον όλων των αγαπημένων τους προσώπων.

Το μυστήριο ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Ο Φίλιππος περιποιημένος περιμένει στην εκκλησία την όμορφη νύφη. Η αγωνία έχει φτάσει στα ύψη και η καρδιά του χτυπάει δυνατά. Η Βασιλική καταφτάνει πιο εντυπωσιακή και λαμπερή από ποτέ, συνοδευόμενη φυσικά από τον Στάθη, τον πατέρα της, με τον οποίον πλέον έχουν άριστες σχέσεις.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Όταν ολοκληρώνεται η τελετή του γάμου, ακολουθεί η βάφτιση.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική πλέον επίσημα και ως ζευγάρι στη σειρά του Mega ετοιμάζονται να βαφτίζουν το παιδάκι τους. Με δάκρυα στα μάτια όλοι από συγκίνηση επιστρέφουν στα σπίτια τους όταν ολοκληρωθούν τα μυστήρια.

Γεμάτοι ενθουσιασμό και χαρά ετοιμάζονται για το πολυαναμενόμενο γλέντι. Η οικογένεια της Βασιλικής και του Φίλιππου είναι έτοιμοι να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να γλεντήσουν τον γάμο του ζεύγους. Ο μοναδικός, όμως, που κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα δεν είναι άλλος από τον Κουράκο, ο οποίος περιμένει με αγωνία ένα τηλεφώνημα!