Η γη της ελιάς: ο Ιάκωβος φεύγει για την Ισπανία (και από τη σειρά;)

9 Μαΐου 2022 10:30

Η γη της ελιάς: Ο Ιάκωβος σκηνοθετεί καβγά για να χωρίσει την Αθηνά

Ένα ταξίδι στη Γη της Ελιάς μπορεί να σημάνει το τέλος ενός αγνού και μεγάλου έρωτα. Δεν αποκλείεται όμως να σημαίνει και την αποχώρηση από τη σειρά του Mega ενός από τους πρωταγωνιστές της.

Στη Γη της Ελιάς σάς είχαμε αποκαλύψει ότι ο Ιάκωβος βρίσκεται σε αδιέξοδο εξαιτίας του έρωτά του με την Αθηνά. Ξέρει ότι όλοι θα στραφούν εναντίον του γιατί έχει σχέση με τη γυναίκα του πεθαμένου αδελφού του. Ξέρει ότι έτσι κάνει κακό και στην αγαπημένη του και αυτό δεν το αντέχει.

Έτσι, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει από τη Μάνη αλλά και από την Ελλάδα αφού το ειδύλλιό του με την Αθηνά οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο. Αυτό όμως ίσως σημάνει και το τέλος του Ιάκωβου (Στέφανου Κυριακίδη) από τη σειρά;

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, ο γνωστός ηθοποιός ολοκληρώνει τον κύκλο και τον ρόλο του στη σειρά. Και κατά συνέπεια δεν θα βρίσκεται στο καστ των ηθοποιών της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Πώς θα δούμε, όμως, να εξελίσσεται ο ρόλος του πλέον αγαπημένου ήρωα της Γης της Ελιάς στη συνέχεια; Οι περισσότερες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι Αθηνά και Ιάκωβου να χωρίζει. Κι αυτό γιατί πίσω από τον έρωτα του Ιάκωβου για την Αθηνά κρύβονται πολλά προβλήματα.

Αφενός μεν υπάρχει η δυσκολία της αποδοχής της σχέσης τους από την κοινωνία της Αρεόπολης αφετέρου δε υπάρχει ένα μυστικό που ο Ιάκωβος όταν θα αποκαλύψει στην Αθηνά θα της προκαλέσει ένα μεγάλο σοκ. Ο Ιάκωβος όπως θα δούμε οδηγείται στην απόφαση να εγκαταλείψει την Αθηνά και να επιστρέψει στην Ισπανία και στις επιχειρήσεις του.

Αυτή η αποχώρηση του αγαπημένου πρωταγωνιστή στη Γη της Ελιάς θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά. Η Αθηνά θα καταρρεύσει, αφού πλέον ο Ιάκωβος αποτελεί παρελθόν για εκείνη. Αλλά και από το σίριαλ που τα σπάει φέτος και ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του.