Η γη της ελιάς: Ο κύβος ερρίφθη! Πότε και πώς τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ο κύβος ερρίφθη! Πότε και πώς τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Το τελευταίο επεισόδιο στη «Γη της Ελιάς». είναι γεγονός. Γυρίστηκε και πλέον έπειτα από λίγες ημέρες ξεκούρασης οι ηθοποιοί θα αρχίσουν τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν.

Στη Γη της Ελιάς, το τέλος του πρώτου κύκλου θα παιχτεί στην τηλεόραση πριν από τα φινάλε του Σασμού και των Άγριων Μελισσών. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι θα το δούμε στις 30 Ιουνίου, την ώρα που οι άλλες σειρές θα τραβήξουν μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι το τέλος δεν θα είναι συγκλονιστικό και δεν θα κρατήσει (αλλά και αφήσει) τους τηλεθεατές σε τεράστια αγωνία. Κάποιοι ηθοποιοί μας αποχαιρετούν οριστικά, ενώ άλλοι εμφανίζονται στη Μάνη, για να φέρουν την απόλυτη ανατροπή.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Αντρέας Γεωργίου θα δούμε δύο θανάτους και ένα γάμο. Ο Δημήτρης και ο Ανέστης θα χάσουν τη ζωή τους και θα αποχαιρετήσουν τη σειρά. Ενώ την ίδια ώρα ο Φίλιππος και η Βασιλική θα σφραγίσουν τον μεγάλο έρωτά τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μέχρι να φτάσουμε στο μεγάλο φινάλε του πρώτου γύρου της σειράς του Μega θα δούμε πολλές εξελίξεις.

Χθες σας αποκαλύψαμε ότι οι σχέσεις του Στάθη με τον Δημοσθένη θα διαταραχθεί επικίνδυνα. Η περίοδος του… μελιού ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια έπειτα και από την παραχώρηση των κτημάτων του δεύτερου στον πρώτο, θα τελειώσει. Και όλα δείχνουν ότι θα γραφτεί τέλος οριστικό και αμετάκλητο. Αν και ο Δημοσθένης έχει τον τρόπο να γυρίζει καταστάσεις και να κρατά μυστική την πραγματική ταυτότητά του.

Ο Στάθης γίνεται έξαλλος με τον ξάδελφό του, ο οποίος προσπαθεί να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα. Ο Δημοσθένης γοητεύεται από τη νεαρή ηρωίδα και θέλει να την κάνει δική του.

Τα πρώτα κουτσομπολιά παίρνουν φωτιά στη Μάνη. Ο Στάθης μαθαίνει πως ο ξάδελφός του, ο Δημοσθένης, κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Αμέσως αντιλαμβάνεται πως δεν έπρεπε να τον εμπιστευτεί με κλειστά τα μάτια.

Ο Στάθης, δίχως δεύτερη σκέψη, πλησιάζει τον ξάδελφό του και τον ρωτάει ευθέως εάν φλέρταρε απροκάλυπτα την Άννα. Εκείνος, χαμογελάει ειρωνικά και του ζητάει να μην επεμβαίνει στη ζωή του. «Το νεαρό κορίτσι βρήκες ρε;», του φωνάζει ο Στάθης. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά, με τον Στάθη να αναθεωρεί.