«Η γη της ελιάς»: Ο Παναγιώτης επιχειρεί να βιάσει και να σκοτώσει την Ολυμπία!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Νοεμβρίου 2022 12:52

Γεμάτα αγωνία είναι τα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στο σήριαλ του MEGA «Η γη της ελιάς».

Η Αθηνά, μετά την αποφυλάκισή της, επιστρέφει στο σπίτι της και το μόνο που θέλει είναι να ξεχάσει όσα βίωσε στη φυλακή το τελευταίο διάστημα και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Σε αυτή την προσπάθεια έχει δίπλα της δύο γυναίκες που ποτέ δεν της γύρισαν την πλάτη, τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα.

Μόνο που εκείνες, άθελά τους, μπλέκουν την Αθηνά σε μία νέα περιπέτεια. Όλα αρχίζουν όταν η Χάιδω και η Μαργαρίτα γίνονται μάρτυρες ενός σοβαρού περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας και προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία να καταγγείλει τον άντρα της, τον Παναγιώτη.

Εκείνη, ύστερα από έκρηξη βίας του συζύγου της, κάνει αίτηση διαζυγίου και βρίσκει αμέσως καταφύγιο στα σπίτια των δύο γυναικών. Η Χάιδω και η Μαργαρίτα προτείνουν στην Αθηνά να φιλοξενήσει προσωρινά την Ολυμπία στο σπίτι της, όπου υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Εκείνη, φυσικά, δέχεται με μεγάλη χαρά για να έχει και παρέα. Την επόμενη ημέρα, όμως, ο Παναγιώτης δεν μπορεί να δεχτεί τη φυγή της γυναίκας του. Αρπάζει ένα όπλο και καταφέρνει να μπει κρυφά στο σπίτι της Αθηνάς, αιφνιδιάζοντας την ίδια, τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα.

Ο άντρας, εξαγριωμένος, απειλεί με το όπλο τις τρεις γυναίκες. Εκείνες τρέμουν και του ζητούν να ηρεμήσει και να κατεβάσει το όπλο μην τυχόν και γίνει κάποιο ατύχημα αλλά μάταια. Ο Παναγιώτης πηγαίνει στο δωμάτιο της Ολυμπίας, όπου αποπειράται να τη βιάσει και να τη σκοτώσει, αλλά η Αθηνά, η Χάιδω και η Μαργαρίτα καταφέρνουν και ειδοποιούν την Αστυνομία.

Ο Κουράκος και η ομάδα του, σπεύδουν στο σημείο. Μάλιστα, τη στιγμή που φτάνουν, ακούγονται πυροβολισμοί και με προσοχή κάνουν έφοδο στο σπίτι για να συλλάβουν τον επικίνδυνο άντρα πριν θρηνήσουν κάποιο θύμα…

Πηγή: ΜyTV