Η γη της ελιάς: ο Στάθης φεύγει για την Αθήνα για να βρει την Εύα

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: ο Στάθης φεύγει για την Αθήνα για να βρει την Εύα

Ένας έρωτας στη Γη της Ελιάς κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα. Δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πάρα πολύ πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Πόσο θα αντέξει όμως μακριά ο ένας από τον άλλον;

Στη Γη της Ελιάς, τα πράγματα είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολα για τον Στάθη και την Εύα. Μπορεί το ειδύλλιό τους να δείχνει ότι δεν θα έχει happy end, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα;

Μπορεί να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους οι δυο τους από δω και στο εξής, αλλά ο έρωτας και η αγάπη μέσα τους παραμένει.

Η Εύα αποφασίζει να εγκαταλείψει μόνιμα πια την Μάνη καθώς θεωρεί πως δεν έχει πια λόγο να ζει εκεί. Ο Στάθης θα ήταν κατά κάποιο τρόπο η αιτία της μόνιμης παραμονής της εκεί. Αλλά αφού οι δυο τους είδαν πως δεν έχουν μέλλον μαζί και ότι το γυαλί ανάμεσά τους έχει ραγίσει, η Εύα πολύ σύντομα θα γυρίσει στην Αθήνα. Στόχος της είναι να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της και να μη γυρίσει ξανά στη Μάνη.

Ο Στάθης έχει μείνει μόνος του πίσω και καταρρέει

Αγαπά πάρα πολύ την Εύα και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του μακριά από τη γυναίκα που τον έκανε να ξεχάσει τα πάντα και να ζήσει μαζί της υπέροχες στιγμές.

Κάθεται και προσπαθεί να σκεφτεί ξανά από την αρχή με όση ηρεμία μπορεί να έχει όλα όσα πέρασε με την Εύα. Τις καλές, τις κακές στιγμές τους, τα σωστά αλλά και τα λάθη τους που τελικά τους οδήγησαν στον χωρισμό. Όπως και να σκεφτεί τα πράγματα, όμως, ένα είναι το κοινό συμπέρασμα, στο οποίο καταλήγει. Ακόμη αγαπά πάρα πολύ την Εύα.

Ο ίδιος δυσκολεύτηκε όλο αυτό τον καιρό να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του προς το πρόσωπό της. Ο χωρισμός θα τον αλλάξει με αποτέλεσμα να καταλάβει πόσο πολύ τη θέλει και την έχει ανάγκη στην ζωή του.

Ο ίδιος ανεβαίνει στην μηχανή του και φεύγει από την Μάνη με προορισμό την Αθήνα. Ο Στάθης θα πάει να βρει την Εύα στη σειρά του Mega, ζητώντας να δώσουν και οι δυο από μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους. Πώς θα αντιδράσει η Εύα μόλις τον δει μπροστά της;