Η γη της ελιάς: ο Στέφανος χωρίζει και τσακώνεται άσχημα με την Αρετή

25 Απριλίου 2022 09:15

Η γη της ελιάς: ο Στέφανος χωρίζει και τσακώνεται άσχημα με την Αρετή

Ένας μεγάλος καυγάς έρχεται στη Γη της Ελιάς που θα σημάνει και το τέλος της συμμαχίας μητέρας και γιου. Ο λόγος για την Αρετή και τον Στέφανο. Ο τελευταίος εξαγριώνεται με τη μάνα του που χειραγωγεί τη ζωή του και πλέον οι δύο τους γίνονται εχθροί.

Η γη της ελιάς: ο Στέφανος χωρίζει και τσακώνεται άσχημα με την Αρετή

Ο Στέφανος λόγω της Αρετής αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την Ελένη. H οποία pl;eon του δείχνει τη δυσφορία της για τις παρεμβάσεις που κάνει η μητέρα της στη προσωπική της ζωή. Ο Στέφανος προσπαθεί να δικαιολογήσει τη μητέρα του στην Ελένη ενώ παράλληλα ζητά από τη μάνα του να προσέχει πως μιλά στην Ελένη.

Η Αρετή φυσικά όχι μόνο δεν ενστερνίζεται την άποψη αυτή του Στέφανου αλλά περνά στην αντεπίθεση. Του μιλάει σε πολύ έντονο ύφος και τους λέει ότι δεν δείχνει καθόλου πυγμή με τις γυναίκες και κάνει τα ίδια πράγματα με την Ελένη όπως και με τη Μυρτάλη.

Την ίδια ώρα απαξιώνει τελείως την Ελένη. Ο Στέφανος όταν ακούει αυτά τα λόγια της μητέρας του καταλαβαίνει πλέον ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συμπεριφορά της. Κι αυτό γιατί προιν από λίγες μόλις ημέρες εκθείαζε την Ελένη.

Η κατάσταση στο ζευγάρι κάθε μέρα γίνεται και χειρότερη από τη συμπεριφορά της Αρετής. Και δεν θα αργήσει να έρθει ο χωρισμός. Η Ελένη βλέπει την αλλαγή συμπεριφοράς του Στέφανου προς το πρόσωπό της και φυσικά δεν μπορεί να ανεχθεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να είναι με κάποιον που άγεται και φέρεται από το τι θα του πει η μητέρα του. Έτσι θα έρθει το άδοξο τέλος στη σχέση τους.

Τη πλάτη στον Στέφανο θα γυρίσει όμως και ο κολλητός του φίλος ο Λεωνίδας ο οποίος διαπιστώνει μέρα με τη μέρα την αλλαγή στη συμπεριφορά του Στέφανου. Για το λόγο αυτό θα κόψει κάθε επαφή μαζί του.

Ο Στέφανος, βλέποντας ότι έχει μείνει πλέον μόνος του, έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τη μητέρα του. Ο καυγάς είναι τόσο άγριος που θα φύγει πλέον από το σπίτι και δεν θα θέλει να ακούσει τίποτα για την Αρετή.