Η Γη της Ελιάς: Οριστικό τέλος για αυτό το ζευγάρι!

Συντάκτης: Newsroom

2 Οκτωβρίου 2022 16:45

Η Γη της Ελιάς: Οριστικό τέλος για αυτό το ζευγάρι!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς του Mega, η Γη της Ελιάς. Απόψε 2/10 θα παρακολουθήσουμε ένα ζευγάρι να χωρίζει οριστικά, ενώ την Αθηνά την μαχαιρώνουν μέσα στις φυλακές.

Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς, καθώς οι συγκρατούμενές της τής κάνουν τη ζωή στη φυλακή μαρτύριο. Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, ο Άρης με τον Χρήστο αναπτύσσουν μια φιλία που δείχνει ότι θα αντέξει στον χρόνο. Οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουν. Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση. Η Ισμήνη δεν δίνει στον Κωνσταντίνο τη δεύτερη ευκαιρία που της ζητά.

Ο Θανάσης βγαίνει ξανά για καφέ με την Αναστασία και της δείχνει πόσο έχει μετανιώσει που την παράτησε τότε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Ισίδωρο και σε μία αυθόρμητη στιγμή είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι κόρη της. Ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά.

https://www.youtube.com/watch?v=WzD-vvbvUFQ&feature=emb_title

 

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Αποκαλύπτει το μέλλον του Αλέξη στη «Γη της Ελιάς»

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για το πως θα εξελιχθεί ο ρόλος του Αλέξη στη «Γη της Ελιάς».

Επειδή το σενάριο της Βανάς Δημητρίου πάντα ανατρεπτικό, θα μπορούσατε να φανταστείτε τον Αλέξη και τη Μυρτάλη να μπουν στη διαδικασία σχέσης, αλλά εκείνη να το μετανιώσει; Πώς θα ένιωθε ο Αλέξης αν κάποια στιγμή τον απέρριπτε;

«Θα μπορούσε να συμβεί αυτό, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω πως θα δυνάμωναν οι σκοτεινές του σκέψεις. Έχει ήδη σκοτώσει. Τι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει μετά από μια απόρριψη;».

Η Μαργαρίτα τον είδε πάντως να φιλάει το κορίτσι των ονείρων του!

«Τον είδε και παραξενεύτηκε, θα υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ Μαργαρίτας και Αλέξη για αυτή την εξέλιξη, θεωρώ πως η μητέρα του θα σταθεί στο πλευρό του σε όλη αυτή τη διαδρομή που θα κάνει με τη Μυρτάλη»

Κακό θα της έκανε;

«Όλα είναι πιθανά όταν σε μια σχέση ο ένας είναι άρρωστος ψυχικά, όλα έχουν μια βάση, αλλά δεν νομίζω πως ο Αλέξης θα μπορούσε να πορευτεί αν ήξερε πως έχει κάνει κακό στη μοναδική γυναίκα που αγάπησε»

Θα δούμε ποτέ απόλυτα ευτυχισμένο αυτόν τον ήρωα;

«Θα ήθελα να τον δω μαζί της. Και οι πληγωμένοι άνθρωποι ίσως να αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αν μείνει στο πλευρό της Μυρτόλης, φαντάζομαι πως θα βιώσει την απόλυτη ευτυχία. Αν όμως νιώσει πως κάποιος απειλεί να του πάρει ό,τι πολυτιμότερο έχει, τότε σίγουρα θα τον δούμε διαφορετικό».

Πέρα από το θέμα του έρωτα του με τη Μυρτάλη, με άλλους ήρωες θα έρθει κοντά;

«Θα κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του και έχω μια αίσθηση πως θα ανοιχτεί ως ήρωας. θα έρθει κοντά και με άλλους χαρακτήρες. Ανυπομονώ να δω και εγώ τα σενάρια που θέλω να πιστεύω πως θα παρουσιάσουν μια διαφορετική πτυχή του Αλέξη. Αυτό θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον για μένα υποκριτικά», λέει ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης στο tv24.