Η γη της ελιάς: Παντρεύονται Λυκούργος και Χάιδω!

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ο Λυκούργος καταρρέει από την ξαφνική απώλεια

Μπορεί ο Αντρέας Γεωργίου στη Γη της Ελιάς να μας είχε προϊδεάσει για ένα γάμο που έρχεται, αλλά τελικά δεν αποκλείεται να έχουμε και δύο. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει ότι κι εκεί δεν θα έχουμε μεγάλη ανατροπή.

Στη Γη της Ελιάς από την αρχή υπήρχε ιδιαίτερη συμπάθεια ανάμεσα στον Λυκούργο και τη Χάιδω. Μία συμπάθεια που εξελίχθηκε σε ειδύλλιο με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Αλλά η αγάπη ανάμεσά τους παρέμενε σταθερή και σημείο αναφοράς.

Γι’ αυτό και παίρνουν τελικά την απόφαση να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Λυκούργος και η Χάιδω έχουν πάρει την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, θέλοντας επιτέλους να κυκλοφορούν ελεύθεροι, στη Μάνη.

Μετά τα τελευταία γεγονότα με το ατύχημα και το μωρό, η οικογένεια αναζητά τρόπους να ηρεμήσει, να ευτυχήσει ξανά. Ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν εκδρομή στη Ρόδο, περνώντας χρόνο μαζί, αφήνοντας πίσω τους το παρελθόν. Περνούν ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος και είναι πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ.

Η Χάιδω και ο Λυκούργος μένουν στη Μάνη, συζητώντας σοβαρά το μέλλον τους, στη σειρά του Mega. Εκείνος της προτείνει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, με τη Χαιδω να πετάει στα σύννεφα. Ο καιρός έχει περάσει και η μεγάλη στιγμή έφτασε.

Μόλις ο Φίλιππος και η Βασιλική επιστρέφουν, ο Λυκούργος τους ζητάει να μιλήσουν. Θέλοντας να είναι ξεκάθαρος απέναντι στον γιο της αγαπημένης του, τονίζει στον νεαρό πως αγαπά την Χάιδω και πως θέλει να την παντρευτεί.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική στην αρχή γελούν. Νομίζουν ότι ο Λυκούργος και η Χάιδω του κάνουν πλάκα. Όταν καταλαβαίνουν ότι τελικά αυτό δεν είναι αστείο σοβαρεύουν, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ο Φίλιππος τους λέει ότι είναι δύο ελεύθεροι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.

Έτσι, το ζευγάρι ετοιμάζεται σιγά-σιγά να γνωστοποιήσει τη σχέση αυτή. Ποιες θα είναι όμως οι αντιδράσεις στη Μάνη; Θα είναι όλοι θετικοί σε αυτόν τον γάμο;