Η γη της ελιάς: Σε κατάθλιψη η Αθηνά, στη φυλακή η Ευτυχία

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουνίου 2022 09:30

H γη της ελιάς: Χωρισμός-βόμβα στη σειρά που θα συζητηθεί

Δύο θάνατοι προκαλούν ραγδαίες εξελίξεις στη Γη της Ελιάς. Και δύο αγαπημένες ηρωίδες της σειράς του Mega θα περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές, ως ύποπτες γι’ αυτά τα εγκλήματα.

Στη Γη της Ελιάς η Αθηνά βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Ο Ιάκωβος την εγκαταλείπει με τον χειρότερο τρόπο, μέσα από έναν καυγά που μόνο σε καλό δε θα βγει. Η ίδια αισθάνεται προδομένη για δεύτερη φορά και κλείνεται στον εαυτό της.
Σύντομα η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Και τα χτυπήματα θα είναι απανωτά. Η Αθηνά θα συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να υιοθετήσει τη. μικρή Αγγελική, Κι αυτό γιατί η μητέρα της ήταν μπλεγμένη στην παράνομη αυτή υιοθεσία, γεγονός που θα την αφήσει άναυδη.

Την ίδια στιγμή, όσο εκείνη προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, ο Κουράκος κάνει την ανατροπή και καταστρέφει τη ζωή της. Οι καυγάδες της με τον Δημήτρη συνεχίζονται και, δυστυχώς, έχουν αρκετούς μάρτυρες.
Μόλις ο Δημήτρης πέφτει νεκρός στο έδαφος, όλα αλλάζουν. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην Αθηνά, η οποία δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Ο Αποστόλης, η Αναστασία και άλλοι την είχαν πιάσει να τσακώνεται άγρια με τον “γιο” της, γεγονός που ταράζει τις αρχές.

Ο Κουράκος, σίγουρος πως η σχέση αυτή δεν αφορά μητέρα και γιο, υποβάλλει την Αθηνά σε τεστ DNA

Έτσι, το μεγάλο μυστικό της Αθηνάς αποκαλύπτεται, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με φυλάκιση. Όλη η Μάνη την σχολιάζει υποτιμητικά. Η Αθηνά Βρεττάκου βυθίζεται στην απόλυτη θλίψη
Την ίδια ώρα, η Ευτυχία θα κινδυνεύσει με φυλάκιση. Μετά τη Μαρίνα, σειρά έχει το επόμενο θύμα του Ανέστη, το οποίο και τον αποτελειώνει. Η Ευτυχία δολοφονεί εν ψυχρώ τον Ανέστη, στην προσπάθειά της να αμυνθεί. Εκείνος πίνει και της επιτίθεται ξανά, αποφασισμένος να την κάνει δική του.

Η Ευτυχία χάνει τον έλεγχο και του ορμά. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και ο Ανέστης πέφτει νεκρός στο έδαφος. Μπορεί να είναι το θύμα, αφού ο Ανέστης επιχείρησε να τη βιάσει, αλλά συλλαμβάνεται για τον φόνο του. Θα καταφέρει να τη γλιτώσει όπως η Μαρίνα; Ή θα κλειστεί στο κελί, πληρώνοντας το… λάθος της να σκοτώσει τον βιαστή της;
Όλη η Μάνη είναι συγκλονισμένη. Εννοείται πως ο Λυκούργος θα αναλάβει κι επίσημα, μέσα από το νέο του δικηγορικό γραφείο, την υπόθεση.