Η γη της ελιάς: Σκάει βόμβα! Το καυτό φιλί Μυρτάλης και Αλέξη

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Η Μυρτάλη ανάμεσα σε δύο άνδρες! Ποιον θα διαλέξει και πόσο κινδυνεύει;

H ανατροπή της ανατροπής στη Γη της Ελιάς. Και κάπως έτσι η σειρά του Mega έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των τηλεθεατών. Οι οποίοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Στη Γη της Ελιάς το τέλος της εβδομάδας που έρχεται σημαίνει και το φινάλε του πρώτου κύκλου. Και αν μη τι άλλο οι εξελίξεις θα είναι καθηλωτικές. Και όλοι θα περιμένουν με αγωνία το φθινόπωρο για την έναρξη του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Ο οποίος θα φέρει τα πάνω κάτω. Με πρώτη μεγάλη ανατροπή το καυτό φιλί της Μυρτάλης και του Αλέξη. Ένα παθιασμένο φιλί, το οποίο δεν είναι στη φαντασία του πρωταγωνιστή, όπως θα περίμεναν πολλοί. Αλλά είναι στην πραγματικότητα και πλέον όλοι μένουν με ανοιχτό το στόμα!

Όλα θα συμβούν στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Εκεί, η Μυρτάλη θα κοιτάξει έντονα τον Αλέξη στο πάρτι που θα διοργανωθεί στο τμήμα. Το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης προσπαθεί να την προσεγγίσει, να της ζητήσει να κάνουν ανακωχή, όμως είναι μάταιο.

Εκείνη, παλεύει να φέρει κοντά της τον Χρήστο. Το νέο ζευγάρι της Μάνης έχει απομακρυνθεί έπειτα από τον αρχικό ενθουσιασμό που υπήρχε. Όχι ότι ο Χρήστος δεν νοιάζεται τη Μυρτάλη. Ίσα ίσα που συμβαίνει το αντίθετο.

Όμως, στην πραγματικότητα είναι πολύ απόμακρος κι απότομος απέναντί της. Ίσως κρύβει κάποιο ένοχο μυστικό που μπορεί να φέρει και νέα ανατροπή. Η Μυρτάλη δεν κρύβει ότι είναι ενοχλημένη από τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Κι έτσι αρχίζει να κοιτάζει… αλλού!

Κάθε βράδυ ονειρεύεται τον Αλέξη και τρομάζει με τον ίδιο της τον εαυτό. Δε δέχεται πως τρέφει αισθήματα για τον γιο της Μαργαρίτας. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης κάνει τα πάντα για να γίνουν έστω φίλοι.

Στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου, οι δύο τους θα ανταλλάξουν καυτές ματιές. Χωρίς να τους δει κανείς, ο Αλέξης θα αρπάξει την Μυρτάλη και θα της δώσει ένα παθιασμένο φιλί, στην γη της ελιάς.

Η Μυρτάλη, αντί να αντισταθεί, να τον σπρώξει μακριά της, ανταποδίδει στο καυτό του κάλεσμα. Και παραδίδεται στην αγκαλιά του. Ο φόβος της εξαφανίζεται και τη θέση του παίρνει το πάθος. Ο Αλέξης δε μπορεί να πιστέψει πως αυτό είναι αλήθεια! Μία νέα περιπέτεια ξεκινά για αυτούς τους δύο, στη νέα σεζόν.