Η γη της ελιάς: σοκάρει το ένοχο παρελθόν του ανιψιού του Λυκούργου

22 Μαΐου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του Χρήστου! Είναι μαφιόζος;

Μία εισβολή στη Γη της Ελιάς φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά του Mega. Μπορεί να υπάρχει χαρά (ειδικά από τον Λυκούργο) για τον ερχομό του στη Μάνη, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα περιμένει.

Στη Γη της Ελιάς  ο ανιψιός του Λυκούργου έρχεται και προκαλεί την απόλυτη ανατροπή. Το παρελθόν του Χρήστου θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα, όπως και ο έντονος και δραστήριος χαρακτήρας του νεαρού πρωταγωνιστή.
Ο Χρήστος έρχεται για να μείνει. Η Ισμήνη τον υποδέχεται με χαρά, καλωσορίζοντας τον ξάδελφό της στην όμορφη Μάνη. Εκείνος, είναι πανέτοιμος να συναντήσει παλιούς του γνώριμους, να εξερευνήσει τον τόπο που τόσο πολύ αγαπά.
Ο Λυκούργος τον αγκαλιάζει σφιχτά. Ο Χρήστος του ανακοινώνει πως θέλει να γίνει μόνιμος κάτοικος της Αρεόπολης. Επιθυμεί να χτίσει τη ζωή του από την αρχή. Θα αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης, η οποία ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Μάνη, με προορισμό την Ισπανία.

Αυτό που δεν ξέρουν όλοι είναι τι κρύβει ο Χρήστος

Και σύντομα το παρελθόν του θα έρθει στο φως. Η αλήθεια είναι ότι θα μας προβληματίσουν πάρα πολύ οι αποκαλύψεις.
Ο ανιψιός του Λυκούργου έρχεται από τον Καναδά, αφήνοντας πίσω του έναν γάμο διαλυμένο και μία επιχείρηση που οδηγήθηκε στην καταστροφή.
Ένοχα μυστικά που τον βαραίνουν θα εμφανιστούν σταδιακά στους τηλεθεατές, οι οποίοι θα διχαστούν για το εάν είναι ένας καλός χαρακτήρας ή όχι. Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει. Ο Χρήστος θα κοινωνικοποιηθεί, συναντώντας ακόμη και τον έρωτα της ζωής του.
Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το ποια θα είναι εκείνη που θα του κλέψει την καρδιά. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ένα πολύ δυνατό ειδύλλιο. Ένα ακόμη που θα δημιουργηθεί. Γιατί και η Ευτυχία βρίσκει ξανά τον έρωτα. Όχι με τον Αποστόλη, πάντως, παρά τις προσπάθειες επαναπροσέγγισης. Ο αδελφός της Εύας είναι εκείνος που θα της κλέψει την καρδιά.