Η γη της ελιάς spoiler: άφαντος ο θησαυρός, εμφύλιος στους Βρεττάκους

18 Δεκεμβρίου 2021 09:10

Η γη της ελιάς spoiler: οι Βρεττάκοι σε πόλεμο! Ισίδωρος και Ιάκωβος έβγαλαν τα μαχαίρια

Ένας χάρτης – κλειδί θα φέρει τη λύση που αναζητούν μανιωδώς όλοι στη Γη της Ελιάς. Γιατί πιστεύουν ότι θα βρουν τον χαμένο θησαυρό.

Η γη της ελιάς spoiler: άφαντος ο θησαυρός, εμφύλιος στους Βρεττάκους.

Ο Ιάκωβος, η Αθηνά, ο Ισίδωρος και η Μυρτάλη πηγαίνουν να ερευνήσουν. Εντοπίζουν το σημείο και ξεκινούν το σκάψιμο. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι όπως περίμεναν να είναι. Ο θησαυρός λείπει από το σημείο αυτό. Κάποιος είχε έρθει νωρίτερα και τον είχε πάρει. Όλα όσα σχεδίαζαν επί χρόνια, πήγαν χαμένα.

Η οικογένεια των Βρεττάκων βρίσκεται σε τεράστια σύγκρουση. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει. Ο θησαυρός της οικογένειας, ο οποίος είχε φυλαχτεί για χρόνια στη Γη της Ελιάς, είναι εξαφανισμένος! Και ξεκινάει ο εμφύλιος.

Κάποιοι πιστεύουν πως ο Μάνος και ο Ισίδωρος έκαναν τη δουλειά. Άλλοι πως η Μυρτάλη και η Αθηνά συμμάχησαν, ενώ απαρατήρητος δεν περνά καθόλου και ο Ιάκωβος, ο οποίος φαίνεται πως γνωρίζει πολλά.

Η κατάσταση ξεφεύγει. Οι καυγάδες ξεσπούν μέσα στο σπίτι. Ποιος ευθύνεται για το μεγάλο αυτό κακό; Για πρώτη φορά, είναι όλοι τους ύποπτοι!