Η γη της ελιάς spoiler: άγριος καυγάς Μυρτάλης – Στέφανου!

29 Ιανουαρίου 2022 09:10

Η γη της ελιάς spoiler: η Μυρτάλη φεύγει από το σπίτι

H κατάσταση ανάμεσα στον Στέφανο και την Μυρτάλη αρχίζει και χειροτερεύει μέρα τη μέρα στη Γη της Ελιάς. Η Μυρτάλη βλέπει ότι o Στέφανος δεν είναι δίπλα της και του ρίχνει όλες τις ευθύνες.

Η γη της ελιάς spoiler: άγριος καυγάς Μυρτάλης – Στέφανου!

Η Μυρτάλη δεν αντέχει ότι η Αρετή επεμβαίνει στην ζωή του συντρόφου της συνεχώς. Μπορεί η κατάσταση ανάμεσα σε αυτή και την Μυρτάλη να καλυτέρεψε αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Αρέτη δεν στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία του ζευγαριού.

Η επιμονή του Στέφανου να βρίσκεται τόσο επίμονα δίπλα στο πλευρό της αγνοώντας τους πάντες και ειδικά την Μυρτάλη κάνει έξαλλη την ηρωίδα. Και ένας έντονος καυγάς μεταξύ τους ξεσπά. Η έκρηξη της Μυρτάλης είναι μεγάλη και τα λόγια που θα ειπωθούν θα είναι αρκετά σκληρά. «Πρωί, μεσημέρι, βράδυ νοιάζεσαι για την μάνα σου. Δεν γίνεται να ασχολείσαι μαζί της είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο». Ο Στέφανος φυσικά περνάει στην αντεπίθεση λέγοντας πως «Αυτός είμαι και αν σου αρέσω!». «Ε, δεν μου αρέσεις» απαντάει η Μυρτάλη και φεύγει.

Η κατάσταση είναι πλέον οριακή. Το ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. Θα καταφέρουν να σώσουν τη σχέση τους; Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.