Η γη της ελιάς spoiler: αποκαλύπτεται το love story της Μυρτάλης και του Νικήτα

25 Φεβρουαρίου 2022 09:10

Η γη της ελιάς spoiler: αποκαλύπτεται το love story της Μυρτάλης και του Νικήτα

Ο Νικήτας και η Μυρτάλη περνούν ευχάριστο χρόνο μαζί, στη Γη της Ελιάς. Η Μυρτάλη αποφασίζει να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη για λόγους επαγγελματικούς, με αποτέλεσμα ο Νικήτας να αναλαμβάνει την ξενάγησή της.

Η γη της ελιάς spoiler: αποκαλύπτεται το love story της Μυρτάλης και του Νικήτα.

Μόνο που ένα ακόμη ζευγάρι θα επισκεφτεί σύντομα τη Θεσσαλονίκη. Ο Λεωνίδας και η Άννα πραγματοποιούν μία σύντομη βόλτα, πέφτοντας πάνω στη Μυρτάλη και στον Νικήτα.

Όλοι μαζί ξεκινούν τις κοινές εξόδους, σαν ζευγάρια. Ο Νικήτας, θαμπωμένος από τη Μυρτάλη και μη μπορώντας να ελέγξει τον εαυτού του, της κάνει μία μικρή ερωτική εξομολόγηση, μπροστά στον Λεωνίδα και την Άννα!

Το ζευγάρι αυτό παρατηρεί τους δύο νεαρούς αυτούς χαρακτήρες να έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Λεωνίδας εγκρίνει τη σχέση του φίλου του και τον ενθαρρύνει διαρκώς. Μόνο που η επιστροφή τους στη Μάνη θα φέρει νέα αναστάτωση…

Τα νέα δε θα αργήσουν να διαδοθούν. Σύντομα, η Μαρίνα και η Βασιλική θα μάθουν για το νέο αυτό ειδύλλιο. Και λογικό είναι να φτάσει στα αυτιά και του Στέφανου. Ποια θα είναι η αντίδρασή του, όταν μάθει πως η Μυρτάλη και ο Νικήτας είναι μαζί;