Η γη της ελιάς spoiler: χωρίζουν Στάθης και Εύα; Όλες οι εξελίξεις

10 Απριλίου 2022 09:10

Η γη της ελιάς: η Εύα χωρίζει τον Στάθη και φεύγει από τη Μάνη!

Στη Γη της Ελιάς εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα ανάμεσα σε Στάθη και Εύα. Μπορεί ο έρωτάς τους να έχει φουντώσει για τα καλά, αλλά τα εμπόδια μεγαλώνουν καθημερινά. Κι αυτό γιατί πολλοί έχουν βάλει στο στόχαστρό τους το ζευγάρι.

Η γη της ελιάς spoiler: χωρίζουν Στάθης και Εύα; Όλες οι εξελίξεις.

Από ένα και σημείο μετά, βλέποντας όσα γίνονται, η Εύα νιώθει να τη ζώνουν τα φίδια. Και ζητάει από τον Στάθη να φύγουν από τη Μάνη, για να ζήσουν ελεύθεροι και ήρεμοι τον έρωτά τους.

Η Αρετή δεν λέει να αφήσει το ζευγάρι στην ησυχία του. Και από την άλλη, οι εξελίξεις στη Μάνη που τρέχουν. Ο Στάθης είναι ευτυχισμένος με την Εύα, η οποία τον βοηθάει να ξεπεράσει τη μεγάλη του αγάπη την Ιουλία.

Η γυναίκα του, όμως, δεν θα τον αφήσει τόσο εύκολα να ευτυχήσει. Η εμμονή της μαζί του είναι τόσο μεγάλη που την ωθεί σε αποτρόπαιες πράξεις. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν πλησίασε την Εύα και της επιτέθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η Εύα έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Η Αρετή, όμως, συνέχισε τα απανωτά χτυπήματα, αφού πέταξε τον Στάθη έξω από το σπίτι και τον άφησε άφραγκο, όπως και την κόρη της την Βασιλική. Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στα μαχαίρια κι η Εύα δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Παρακαλά τον Στάθη να φύγουν από την Μάνη, να πάνε στην Αθήνα, να ξεσκάσουν και να κάνουν μία νέα αρχή.

Ο Στάθης, όμως, αρνείται να πάει με την Εύα στην Αθήνα, αφού όλη η οικογένειά του και οι αγαπημένοι του είναι στη Μάνη. Δεν μπορεί να αφήσει την κόρη του έτσι απροστάτευτη, ειδικά τώρα που η μητέρα της κι ο αδερφός της της κάνουν τέτοια επίθεση.

Η Εύα τον ικετεύει, αλλά εκείνος έχει πάρει την απόφασή του. Άλλη μία απογοήτευση απομακρύνει την Εύα. Εάν ο Στάθης γρήγορα δεν πράξει σωστά, μπορεί να τη χάσει από τη ζωή του. Εκείνη πήγε στη Μάνη για να χαλαρώσει, όχι για να μπλέξει σε έναν ατέρμονο κύκλο οικογενειακών προβλημάτων.