Η γη της ελιάς spoiler: Δίπλα-δίπλα Στάθης, Εύα, Ιουλία και Κουράκος!

12 Μαρτίου 2022 09:15

Η γη της ελιάς: η Εύα χωρίζει τον Στάθη και φεύγει από τη Μάνη!

Στη Γη της Ελιάς περίμεναν πώς και πώς οι φαν της σειράς αυτή τη συνάντηση. Η οποία και δεν πρόκειται να αργήσει καθόλου. Πρώην και νυν θα βρεθούν στο ίδιο μέρος.

Η γη της ελιάς spoiler: Δίπλα-δίπλα Στάθης, Εύα, Ιουλία και Κουράκος!

Αυτή η συνάντηση… κορυφής θα είναι ανάμεσα σε δυο ζευγάρι. Από τη μία θα βρίσκονται ο Στάθης με την Εύα και από την άλλη η Ιουλία μαζί με τον Κουράκο.

Ο Στάθης και η Εύα είδαν ότι η απόσταση δεν μείωσε καθόλου τον έρωτά τους. Ίσα ίσα που τον φούντωσε και αποφασίζουν να είναι μαζί στη Μάνη. Εκείνος είναι αποφασισμένος να κάνει νέα αρχή στη ζωή του ως ελεύθερος και τα κάνει όλα στην άκρη. Δεν πρόκειται να κάνει εκπτώσεις στα πράγματα που του αρέσουν.

Και το κυριότερο θέλει να ζήσει τη ζωή του φυσιολογικά χωρίς προβλήματα και εντάσεις. Η Εύα από την πλευρά της είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και κάθε λεπτό είναι δίπλα του. Οι δύο τους απολαμβάνουν τις πιο όμορφες στιγμές τους στη Μάνη.

Ο Στάθης και η Εϋα σε κάποια από τις πολλές βόλτες που θα κάνουν μαζί, καθώς εκείνη ακόμα δεν έχει δει όλη την Μάνη, πηγαίνουν σε ένα ταβερνάκι για φαγητό και κρασί. Εκεί λοιπόν θα συναντηθούν με την Ιουλία και τον Κουράκο. Τα δυο ζευγάρια θα πέσουν εντελώς τυχαία το ένα πάνω στο άλλο και θα τύχει κιόλας να κάτσουν σε διπλανά τραπέζια.

Τι κλίμα άραγε θα επικρατήσει ανάμεσα τους; Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η αμηχανία θα κυριαρχήσει καθώς για πρώτη φορά η Ιουλία θα δει τον Στάθη μαζί με την νέα του σύντροφο, Εύα. Ποια στάση θα κρατήσει ο Κουράκος σε όλο αυτό;