Η Γη της Ελιάς spoiler: η ερωτική εξομολόγηση του αστυνόμου στην Ιουλία! Ποια θα είναι η αντίδραση του Στάθη;

Δημοσιεύθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021 09:20
Η Γη της Ελιάς spoiler: η ερωτική εξομολόγηση του αστυνόμου στην Ιουλία! Ποια θα είναι η αντίδραση του Στάθη;

Μπορεί ο έρωτάς της με τον Στάθη στη Γη της Ελιάς όσο περνάει ο καιρός τόσο να φουντώνει, αλλά η Ιουλία έχει κι άλλη… κατάκτηση. Και μάλιστα αυτό το φλερτ μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά.

Ο αστυνόμος Κουράκος και η Ιουλία έρχονται πολύ κοντά, στη Γη της ελιάς. Όπως είδαμε πρόσφατα, η Ιουλία έχασε την ταυτότητά της και επισκέφτηκε το τμήμα. Οι δυο τους θα έρθουν ακόμα πιο κοντά, όταν η Ιουλία του ζητήσει να διερευνήσει ένα θέμα, σχετικά με τα χωράφια.

Ο αστυνόμος Κουράκος είναι φανερά εντυπωσιασμένος μαζί της. Την βλέπει και αισθάνεται πολύ όμορφα. Θέλει να είναι μαζί της διαρκώς. Μέσα του είναι σίγουρος: Είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Advertisement

Και μάλιστα θα της ομολογήσει τον έρωτά του. Πώς θα αντιδράσει εκείνη;

Η Ιουλία πέφτει από τα σύννεφα. Διστάζει. Η αγάπη της για τον Στάθη είναι ένα σημαντικό εμπόδιο.

Με τη σειρά της, τον απορρίπτει. Μέσα της, όμως, είναι πολύ γοητευμένη από όσα της είπε. Βέβαια, δεν κάνει το επόμενο βήμα, παρόλο που ο Στάθης φέρεται περίεργα τον τελευταίο καιρό. Για να ρίξει στάχτη στα μάτια της Αρετής, της ζητάει να κρατήσουν απόσταση.

Ο Κουράκος δεν θα τα παρατήσει. Θα κάνει τα πάντα για να την διεκδικήσει. Αυτό, φυσικά, θα το μάθει ο Στάθης, ο οποίος θα γίνει έξαλλος.

Advertisement