Η γη της ελιάς spoiler: η εξαφάνιση της Βασιλικής φέρνει τον Στάθη και την Αρετή σε απόγνωση

Δημοσιεύθηκε: 13 Σεπτεμβρίου 2021 09:10
Η γη της ελιάς spoiler: η εξαφάνιση της Βασιλικής φέρνει τον Στάθη και την Αρετή σε απόγνωση

Η Βασιλική δεν μπορεί να αντέξει άλλο τον διαχωρισμό που κάνει η μητέρα της, ανάμεσα σε εκείνη και στον αδελφό της. Μετά από έναν μεγάλο καυγά ανάμεσά τους φεύγει από το σπίτι.

Η γη της ελιάς spoiler: η εξαφάνιση της Βασιλικής φέρνει τον Στάθη και την Αρετή σε απόγνωση.

Δεν αντέχει η μητέρα της να την υποτιμά, να της φέρεται άσχημα. Η Αρετή την μειώνει διαρκώς και φροντίζει να δείχνει πόσο πολύ νοιάζεται για τον μοναχογιό της, τον Στέφανο.

Πάνω σε έναν μεγάλο τσακωμό, η Βασιλική βγαίνει εκτός εαυτού. Η Αρετή της φωνάζει πως είναι ανίκανη, πληγώνοντας κι άλλο το παιδί της. Η Βασιλική παίρνει μία βαλίτσα και βάζει μέσα κάποια της ρούχα.

Όταν ο Στάθης και η Αρετή συνειδητοποιούν τί έχει συμβεί, φρικάρουν. Ο Στάθης ξεσπάει στη σύζυγό του, τονίζοντας πως εάν πάθει κάτι η κόρη του, θα φταίει εκείνη. Ο Αποστόλης τους τηλεφωνεί μέσα στη νύχτα, ενημερώνοντάς τους πως η Βασιλική είναι μαζί του.

Ο Στέφανος και ο Στάθης πηγαίνουν να τη δουν, με την ίδια να είναι ανένδοτη. Αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι της. Ζητάει από τον Στέφανο να μεσολαβήσει, ώστε να βρει μία δουλειά, για να μη νιώθει άχρηστη.