Η γη της ελιάς spoiler: η Μαρίνα μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια για την Αντιγόνη

16 Απριλίου 2022 09:50

Η γη της ελιάς spoiler: η Μαρίνα μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια για την Αντιγόνη

Σε οριακό σημείο είναι πλέον στη Γη της Ελιάς ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Ο Μάνος φέρνει στο φως το μεγάλο μυστικό της Αντιγόνης και πλέον τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ανάμεσά τους στη συνέχεια της σειράς.

Η γη της ελιάς spoiler: η Μαρίνα μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια για την Αντιγόνη.

Πολύ σύντομα, η σχέση του Μάνου και της Αντιγόνης θα διαλυθεί ξανά. Όπως έχουμε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, ο Μάνος, βάζει ντετέκτιβ με σκοπό να μάθει το παρελθόν της Αντιγόνης. Και το πετυχαίνει με το αποτέλεσμα να τον αφήνει με το στόμα ανοικτό. Η αλήθεια της ετεροθαλούς αδελφής του θα τον σοκάρει.

Μία νέα βόμβα θα σκάσει στην οικογένεια των Βρεττάκων. Μία αποκάλυψη που δεν μπορούν να πιστέψουν. Και μάλιστα μόνο λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη για τη διαθήκη που τους ταλαιπώρησε όλους πάρα πολύ και δοκίμασε τις αντοχές της οικογένειας.

Αυτό το θέμα δείχνει να τελειώνει σιγά σιγά και πλέον η νέα εξέλιξη έρχεται με σκοπό να τους αναστατώσει πάλι.

Η Αντιγόνη, που πια υπολογίζει πως είναι ισότιμο μέλος της οικογένειας, θα βρεθεί στο προσκήνιο και το μεγάλο της μυστικό θα βγει στην επιφάνεια πάρα πολύ σύντομα. Ο Μάνος θα μάθει όλη την αλήθεια και αμέσως θα την πει στην Μαρίνα.

Η Αντιγόνη έχει ένα παιδί και το έκρυψε από όλους. Δεν έχει μιλήσει ποτέ γι’ αυτό και κανείς δεν γνωρίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή πού βρίσκεται. Γιατί όμως το έκανε αυτό; Τι ήθελε να κρύψει;

Η Μαρίνα, μόλις ανακαλύψει την αλήθεια, θα πέσει από τα σύννεφα. Το σοκ της είναι τεράστιο καθώς δεν περίμενε ποτέ να ακούσει κάτι τέτοιο. Με την Αντιγόνη έχουν αναπτύξει καλές σχέσεις και κάτι τέτοιο θα σκάσει σαν κεραυνός. Θα πει το μυστικό της στις υπόλοιπες κοπέλες ή όχι και πώς θα την αντιμετωπίζει από εδώ και στο εξής; Θα αλλάξει στάση απέναντί της;