Η γη της ελιάς spoiler: η Μυρτάλη ζητάει μερίδιο από τον θησαυρό!

6 Φεβρουαρίου 2022 09:10

Η γη της ελιάς spoiler: η Μυρτάλη φεύγει από το σπίτι

Η Μυρτάλη φτάνει σε άσχημο οικονομικό αδιέξοδο στη Γη της Ελιάς. Και ψάχνει να βρει την κατάλληλη λύση, προκειμένου να μην τα χάσει όλα.

Η γη της ελιάς spoiler: η Μυρτάλη ζητάει μερίδιο από τον θησαυρό!

Η τράπεζα την πιέζει να πληρώσει την πρώτη δόση του δανείου, αλλιώς τα χωράφια του Στέφανου, αλλά και η επιχείρησή της θα έχουν προβλήματα.

Ενώ παλεύει να μη μαθευτεί αυτή η κατάσταση, ο Στέφανος ενημερώνεται για το συμβάν. Και τρέχει να την προειδοποιήσει.

Της τονίζει πως εάν δεν πληρώσει το δάνειο, θα τα χάσει όλα. Η Μυρτάλη θορυβείται από τη στάση του και αναλαμβάνει δράση.

Γνωρίζοντας πως η επιχείρησή της θέλει χρόνο για να καταφέρει να χτίσει “κοινό”, ψάχνει αλλού την οικονομική της σωτηρία. Η Μυρτάλη πιστεύει πως πρέπει να πουλήσει κάποια νομίσματα. Με αποτέλεσμα ο θησαυρός των Βρεττάκων να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο.

Αναγκάζεται να πάει σε ένα άτομο που εμπιστεύεται απόλυτα για να τη βοηθήσει. Ο λόγος για την Ιουλία. Της ζητάει να δανειστεί κάποια χρυσά νομίσματα, για να καταφέρει να ξεχρεώσει τις τράπεζες.

Η θεία της θέλει να τη βοηθήσει αλλά διστάζει. Αυτό θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο το μυστικό τους και όλα κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα. Ποια απόφαση θα πάρουν στο τέλος οι δύο τους;