Η γη της ελιάς spoiler: μάχη για την Αθηνά! Δύο άνδρες τη διεκδικούν και είναι αποφασισμένοι για όλα

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιανουαρίου 2022 09:10
Η γη της ελιάς spoiler: μάχη για την Αθηνά! Δύο άνδρες τη διεκδικούν και είναι αποφασισμένοι για όλα

Η Αθηνά θα γίνει το μήλο της έριδος στη Γη της Ελιάς και θα προκληθούν μεγάλες εντάσεις. Κι αυτό γιατί θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο άνδρες που είναι αποφασισμένοι να τη διεκδικήσουν μέχρι τέλους.

Η γη της ελιάς spoiler: μάχη για την Αθηνά! Δύο άνδρες τη διεκδικούν και είναι αποφασισμένοι για όλα.

Η ρήξη είναι πλέον θέμα ημερών και θα είναι τεράστια. Ο Δημήτρης φαίνεται πως θέλει να προσεγγίσει ξανά την πρώην αγαπημένη του, επιμένοντας στην σχέση τους. Θέλει να την κάνει ξανά δική του, χωρίς να διστάζει να της τονίζει πόσο ερωτευμένος νιώθει.

Την ίδια στιγμή, ο Ιάκωβος έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αθηνά. Οι δυο τους περνούν ευχάριστο χρόνο μαζί, πραγματοποιώντας -μάλιστα- και μία σύντομη εκδρομή στο Σούνιο. Η Μαρία υποδέχεται το ζευγάρι με χαρά, με την Αθηνά να αισθάνεται πως βρήκε, επιτέλους, τον άνθρωπό της.

Αυτή η κατάσταση δε θα περάσει απαρατήρητη από τον Δημήτρη, ο οποίος θα έχει ένα ηχηρό ξέσπασμα. Βλέπει πως η Αθηνά και ο Ιάκωβος χτίζουν μία ιδιαίτερη σχέση και θέλει να κάνει τα πάντα, για να τους διαλύσει.

Advertisement

Για κακή του τύχη, η Αθηνά έχει μιλήσει στον Ιάκωβο για τον Δημήτρη και για το παρελθόν της. Έτσι, το δυνατό χαρτί του Δημήτρη, βρίσκεται ήδη στα σκουπίδια. Δεν μπορεί να απειλήσει την Αθηνά, ούτε να αποκαλύψει στον Ιάκωβο πως δεν είναι μητέρα και γιος.

Θέλοντας, λοιπόν, να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη σχέση αυτή, ο Δημήτρης επισκέπτεται τον Ιάκωβο στο σπίτι του. Μπαίνει κατευθείαν στο ψητό, ρωτώντας τον τί συμβαίνει με την Αθηνά, ως γιος της.

Ο Ιάκωβος, γνωρίζοντας την αλήθεια, εξοργίζεται με όσα τον ρωτάει ο Δημήτρης στην γη της ελιάς και τον πετάει έξω από το σπίτι! Ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται πως σε αυτή τη μάχη κινδυνεύει να βγει χαμένος. Έτσι, περνάει στην αντεπίθεση!

Advertisement