Η Γη της Ελιάς spoiler: νέα απόπειρα δολοφονίας κατά της Μυρτάλης! Της κόβουν τα φρένα και τραυματίζεται σοβαρά – Ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο

Δημοσιεύθηκε: 5 Σεπτεμβρίου 2021 09:10
Η Γη της Ελιάς spoiler: νέα απόπειρα δολοφονίας κατά της Μυρτάλης! Της κόβουν τα φρένα και τραυματίζεται σοβαρά – Ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο

Η πρώτη απόπειρα για να τη βγάλουν από τη μέση δεν στέφθηκε με επιτυχία. Όμως είναι δεδομένο ότι η Μυρτάλη πρέπει να πεθάνει και γι’ αυτό κάνουν δεύτερη απόπειρα. Οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς αναμένονται καταιγιστικές.

Η Μυρτάλη αποφασίζει να επιστρέψει, για να διεκδικήσει όσα της ανήκουν. Εκείνα που η Αθηνά και ο υποτιθέμενος γιος της θέλουν να καταχραστούν από την περιουσία της. Οι θείοι της την παροτρύνουν να προσβάλλει τη διαθήκη. Αλλά και να σταθεί στις σπουδές της, χωρίς να εγκαταλείπει τα όνειρά της. Φυσικά, κανείς δεν έχει αντιληφθεί σε τί μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται.

Η Αθηνά και ο Δημήτρης αναστατώνονται μόλις την βλέπουν μπροστά τους. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Μυρτάλη, τελικά, κατάφερε να επιβιώσει. Δεν θα μείνουν όμως με σταυρωμένα τα χέρια. Τα σχέδιά τους συνεχίζονται, για την τελική εξόντωσή της.

Ο Δημήτρης μαζί με τον Ανέστη παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, για να βγάλουν την Μυρτάλη από τη μέση. Όπως αναφέρει το youfly, κάνουν δολιοφθορά στο αυτοκίνητό της.

Της κόβουν τα φρένα, με στόχο εκείνη να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η Μυρτάλη παίρνει το αυτοκίνητό της και, όταν καταλαβαίνει ότι τα φρένα δεν λειτουργούν, είναι πια αργά. Τραυματίζεται σοβαρά, χωρίς να πεθάνει.

Βρίσκεται στο νοσοκομείο, με τον Στέφανο να τρέχει στο πλευρό της. Πλέον, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Η πρωταγωνίστρια κινδυνεύει και κανείς δε μπορεί να τη βοηθήσει, παρά μόνον ο ίδιος της ο εαυτός.

Η Αθηνά συνεχίζει τα σχέδιά της, με την επιχείρηση του Βρεττάκου. Προχωρά σε επικίνδυνες συμφωνίες με μεγαλοεπιχειρηματίες, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της τη γνώμη του Ισίδωρου και της Αθηνάς.

Όλα αυτά, μέχρι η Μαργαρίτα να βρει δουλειά στον ελαιώνα. Τότε είναι που η αδίστακτη Αθηνά θα στριμωχτεί για τα καλά… Η τελευταία ενέδρα θανάτου στην Μυρτάλη θα εξοργίσει πολλούς.