Η γη της ελιάς spoiler: νέος χωρισμός-βόμβα στη σειρά!

Δημοσιεύθηκε: 15 Ιανουαρίου 2022 09:10
Η γη της ελιάς spoiler: νέος χωρισμός-βόμβα στη σειρά!

Δεν είναι μόνο ο Στέφανος και η Μυρτάλη, οι οποίοι αποφάσισαν να ζήσουν χωριστά στη Γη της Ελιάς. Ακόμα ένας χωρισμός έρχεται στη σειρά προκαλώντας τον πανικό στους πάντες.

Η γη της ελιάς spoiler: νέος χωρισμός-βόμβα στη σειρά!

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που είναι πολύ λίγο καιρό μαζί και δυστυχώς η σχέση τους δεν θα στεριώσει. Ο λόγος για την Ελένη και τον Ανέστη, οι οποίοι στα επόμενα επεισόδια θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Και ο χωρισμός τους μάλιστα αναμένεται να είναι επεισοδιακός.

Σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον χωρισμό θα παίξει η πρώην του Ανέστη, η Ευτυχία. Θα μιλήσει στην Ελένη και θα της αποκαλύψει όλα όσα πέρασε στο παρελθόν από τον συγκεκριμένο άνδρα. Η βίαιη συμπεριφορά του Ανέστη απέναντι της, έχει μείνει χαραγμένη μέσα της δημιουργώντας πολλές πληγές, που ακόμα δεν έχουν κλείσει.

Advertisement

Τα τραύματα της Ευτυχίας παραμένουν ανοιχτά και θα αργήσουν να κλείσουν διότι δεν είναι και λίγα όλα όσα πέρασε.

Η Ελένη την ακούει με μεγάλη προσοχή σε όσα της λέει και πανικόβλητη σπεύδει να απευθυνθεί στον αστυνόμο Κουράκο για να μάθει όλο το ιστορικό του Ανέστη. Ο αστυνόμος την ενημερώνει για όλα όσα ξέρει και θα την βοηθήσει να ξεμπλέξει μια ώρα αρχύτερα μαζί του.

Την επόμενη κιόλας στιγμή, η Ελένη συναντά τον Ανέστη και του ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσουν. Ο ίδιος αλλάζει κατευθείαν συμπεριφορά απέναντί της και η αντίδραση του φέρνει τον τρόμο στο πρόσωπο της Ελένης. Τι θα κάνει;

Advertisement