Η γη της ελιάς spoiler: ο Στάθης εκδικείται Αρετή και Στέφανο!

11 Απριλίου 2022 09:10

Η γη της ελιάς: ο Στάθης στα πλοκάμια της μαφίας

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στη Γη της Ελιάς. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Στάθης Καπερνάρος έπειτα από τον πόλεμο που δέχεται από την ίδια του την οικογένεια.

Η γη της ελιάς spoiler: ο Στάθης εκδικείται Αρετή και Στέφανο!

Όπως είναι γνωστό, οι Καπερνάροι είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα. Εξαιτίας της απόφασης του Στάθη να χωρίσει από την Αρετή. Απέναντί του είναι και η σύζυγός του και ο Στέφανος. Η Αρετή τον πετάει από το σπίτι, θέλει να τον αφήσει απένταρο, αλλά ο Στάθης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Είναι πλέον έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση και να δώσει ένα γερό μάθημα στην Αρετή αλλά και στον Στέφανο. Ο Στάθης Καπερνάρος βλέποντας τη γυναίκα του και τον γιο του να δείχνουν το πιο σκληρό πρόσωπο απέναντι του αλλά και στην κόρη του τη Βασιλική αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του.

Για καλή του τύχη ο Φίλιππος βλέποντας σε άσχημη κατάσταση τη γυναίκα του τη Βασιλική, λόγω των όσων συμβαίνουν στον πατέρα της αποφασίζει να κάνει μια κίνηση προκειμένου να έρθει κοντά με τον Στάθη. Έτσι λοιπόν ο Φίλιππος βρίσκει τον Στάθη και του προτείνει συνεργασία. Λέγοντάς του πως ό,τι έχει και δεν έχει ανήκουν σ’ αυτόν και στη Βασιλική. Ο Στάθης συγκινείται και δέχεται τη πρόταση του Φίλιππου.

Η Βασιλική δεν κρύβει τη χαρά της μετά από αυτή την εξέλιξη. Τα νέα για τον Στάθη και την κόρη του, θα φτάσουν και στη πλευρά της Αρετής και του Στέφανου. Οι οποίοι ξαφνιάζονται αρνητικά από την τροπή αυτή των πραγμάτων.

Αρετή και Στέφανος στη συνέχεια θα βρεθούν μπροστά σε μια ακόμη μεγάλη έκπληξη. Kαθώς η οικογένεια των Βρεττάκων αποφασίζει να διακόψει κάθε συνεργασία μαζί τους. Προκαλώντας τους μεγάλη οικονομική ζημιά. Στην απόφαση αυτή των Βρεττάκων έχουν φροντίζει να βάλουν το χεράκι τους ο Στάθης με τον Ιάκωβο.