Η γη της ελιάς spoiler: το πρώτο φιλί της Άννας και του Λεωνίδα

7 Ιανουαρίου 2022 09:10

Η γη της ελιάς spoiler: το πρώτο φιλί της Άννας και του Λεωνίδα

“>Η γη της ελιάς

spoiler: Η
Άννα είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Λεωνίδα στη Γη της Ελιάς, παρότι εκείνος H Άννα δείχνει να είναι απόμακρος. Μία δυνατή σχέση ξεκινά στη σειρά και ο ρόλος της θα είναι κομβικός.

Η γη της ελιάς spoiler: το πρώτο φιλί της Άννας και του Λεωνίδα.

H Άννα ένα βράδυ που λείπει ο αδελφός της από το σπίτι, αποφασίζει να τον καλέσει. Ο Λεωνίδας έχει δείξει αρκετά συντηρητικός. Αυτό έχει σταθεί μεγάλο εμπόδιο στο να εξελιχθεί αυτό το ειδύλλιο. Ένα εμπόδιο που η Άννα αποφάσισε να “γκρεμίσει”, για να πετύχει τον στόχο της.

Τον καλεί σπίτι της και οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Λεωνίδας κοιτάζει την Άννα στα μάτια και το πρώτο τους φιλί είναι γεγονός. Η νεαρή ηρωίδα πανηγυρίζει που επιτέλους βρήκε κάποιον άλλον και είναι χαρούμενη.

Όμως, η ιστορία με τον Δημήτρη δεν έχει τελειώσει. Παρόλο που η Άννα είναι φανερά ενθουσιασμένη με τον Λεωνίδα, ο Δημήτρης θα της χτυπήσει ξανά την πόρτα και η οργή της θα ξεχειλίσει. Μία ιστορία που δύσκολα θα κλείσει και θα επηρεάσει και τη σχέση της με τον νεαρό εργάτη…

Στο μεταξύ, ο Λεωνίδας, αν και διστακτικός, αποφασίζει να αφεθεί σε αυτή την σχέση. Ωστόσο, κάτι τον κρατάει πίσω. Τί είναι αυτό;