Η γη της ελιάς: Στην πρώτη θέση και τον Σεπτέμβριο

Συντάκτης: Newsroom

3 Οκτωβρίου 2022 22:24

Δυναμική είσοδο στη φετινή τηλεοπτική σεζόν έκανε η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς» κατακτώντας την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης τον Σεπτέμβριο.

Ο Β’ κύκλος της επιτυχημένης δραματικής σειράς που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, σε
σενάριο της Βάνας Δημητρίου επιβεβαίωσε τη δυνατή σχέση που έχουν περισσότεροι από
1 εκατομμύριο τηλεθεατές με τους ήρωες της Μάνης.
Ειδικότερα, από τις 19 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, «Η γη της ελιάς» επικράτησε του
ανταγωνισμού σημειώνοντας ποσοστό 28,1% στο σύνολο του κοινού, με την κάλυψη να
ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά του MEGA
κατέγραψε ποσοστό 18,4%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό το ποσοστό ανέβηκε στο
εντυπωσιακό 40,9%.

Η Γη της Ελιάς: Οριστικό τέλος για αυτό το ζευγάρι!

Η Γη της Ελιάς: Οριστικό τέλος για αυτό το ζευγάρι!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς του Mega, η Γη της Ελιάς. Απόψε 2/10 θα παρακολουθήσουμε ένα ζευγάρι να χωρίζει οριστικά, ενώ την Αθηνά την μαχαιρώνουν μέσα στις φυλακές.

Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς, καθώς οι συγκρατούμενές της τής κάνουν τη ζωή στη φυλακή μαρτύριο. Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, ο Άρης με τον Χρήστο αναπτύσσουν μια φιλία που δείχνει ότι θα αντέξει στον χρόνο. Οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουνΗ Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του ΘανάσηΗ Ισμήνη δεν δίνει στον Κωνσταντίνο τη δεύτερη ευκαιρία που της ζητά.

Ο Θανάσης βγαίνει ξανά για καφέ με την Αναστασία και της δείχνει πόσο έχει μετανιώσει που την παράτησε τότε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Ισίδωρο και σε μία αυθόρμητη στιγμή είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι κόρη της. Ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά.