Η γη της ελιάς: Συμμαχία για να σωθεί η Αθηνά από τα χέρια της αδίστακτης Ηρούς

Συντάκτης: Newsroom

26 Αυγούστου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Συμμαχία για να σωθεί η Αθηνά από τα χέρια της αδίστακτης Ηρούς

Μία νέα προσθήκη στη Γη της Ελιάς φέρνει τα πάνω κάτω και προκαλεί μεγάλους πονοκεφάλους στους ήρωες. Και πολύ περισσότερο στην Αθηνά που βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη κατηγορούμενη για ένα φόνο που δεν έκανε ποτέ.

Στη Γη της Ελιάς η παρουσία της αδελφής του Δημήτρη περιπλέκει κι άλλο την κατάσταση. Ποιος είναι όμως ο πραγματικός στόχος της ξαφνικής εμφάνισής της; Η ίδια λέει ότι θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού της. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Η αδελφή του Δημήτρη έχει επιστρέψει από την Ολλανδία, αποφασισμένη για όλα. Η Ηρώ δείχνει στους ενόρκους πως γνωρίζει όλη την αλήθεια για τη σχέση του αδελφού της. Είναι εξοργισμένη και συντετριμμένη από αυτή την εξέλιξη και το μόνο που ζητά είναι να δει τους Βρεττάκους στα πατώματα.

Η Αθηνά δεν γνώριζε την ύπαρξή της, παρόλο που εκείνη διαβεβαιώνει πως ο Δημήτρης της είχε μιλήσει. Η Ηρώ αναφέρει πως ήταν πολύ δεμένη με τον αδελφό της, πως μιλούσαν διαρκώς και πως ήταν το άλλο της μισό.

Ποια είναι, όμως τα πραγματικά της κίνητρα; Όπως όλα δείχνουν, η Ηρώ αδιαφορούσε και αδιαφορεί για τον Δημήτρη. Δεν την ενδιαφέρει η δικαίωση, αλλά το ποσό που μπορεί να βγάλει ως αποζημίωση από τη συγκεκριμένη υπόθεση. Έχει πληροφορηθεί για την οικονομική ευρωστία των Βρεττάκων και δεν πρόκειται να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Μπορεί ο Δημήτρης να της είχε αναφέρει τη σχέση του, όμως οι δυο τους ήταν αρκετά απόμακροι. Δεν ήταν ο αγαπημένος της αδελφός, όπως περιγράφει μπροστά στους δικαστές… Τα κίνητρά της είναι σκοτεινά και θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο την Αθηνά.

Η Ηρώ δείχνει απελπισμένη για δικαιοσύνη, γεγονός που εκνευρίζει τη Μαργαρίτα και την Μαρία, στη σειρά του Mega. Θεία και ανιψιά ζητούν τη βοήθεια του Λυκούργου, για να ξεσκεπάσουν, επιτέλους, τη συγκεκριμένη γυναίκα. Σύμφωνα με το TV24 και την Μαρία Μεταξητινού, οι δυο τους θα καταφέρουν να φτάσουν στην άκρη του νήματος, μέσα από έρευνες για το παρελθόν της Ηρούς. Έτσι, σύντομα θα ανακαλύψουν τις απάτες της και θα την ξεφτιλίσουν σε όλη τη Μάνη.