Η γη της ελιάς: Συμμαχία Στάθη – Χάιδως για να σώσουν τον γάμο Φίλιππου – Βασιλικής

Συντάκτης: Newsroom

15 Αυγούστου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Συμμαχία Στάθη - Χάιδως για να σώσουν τον γάμο Φίλιππου - Βασιλικής

Το φινάλε του πρώτου κύκλου στη Γη της Ελιάς ήταν ονειρικό για τη Βασιλική και τον Φίλιππο. Οι οποίοι είναι και το πιο αγαπητό ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού της σειράς, αλλά και των social media.

Στη Γη της Ελιάς, ο Φίλιππος και η Βασιλική ολοκλήρωσαν την πρώτη σεζόν της σειράς του Mega, όπως ακριβώς ήθελαν. Με ένα λαμπερό γάμο, όπου ένωσαν για πάντα τις ζωές τους, αλλά και με το παιδί τους στο πλευρό τους.

Η έναρξη της δεύτερης σεζόν της Γης της Ελιάς δεν θα είναι όμως το ίδιο ευτυχισμένη για τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Οι οποίοι μάλιστα θα φτάσουν στο σημείο να κινήσουν διαδικασίες για να βγει το διαζύγιό τους! Τι τους έφερε όμως σε αυτό το σημείο;

Όπως είδαμε και στο τρέιλερ που κυκλοφορεί, η Βασιλική πέφτει θύμα απαγωγής. Και μπορεί η υπόθεση αυτή να έχει αίσιο τέλος για την πρωταγωνίστρια, αλλά πλέον ο γάμος της ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική θα περάσουν πολύ δύσκολα στα νέα επεισόδια

Οι εντάσεις θα κορυφωθούν, το ζευγάρι θα ξεσπάσει και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες. Μία φίλη της Βασιλικής επισκέπτεται το ζευγάρι, ζητώντας βοήθεια. Εκείνη ανοίγει το σπιτικό της, χωρίς να γνωρίζει πως η παλιά της συμφοιτήτρια έχει άλλες προθέσεις.. Η Βασιλική μπαίνει σε κίνδυνο, όπως ακριβώς και ο γάμος της.

Εκτός από τη φίλη της όμως, η Βασιλική έχει να αντιμετωπίσει και τα σατανικά σχέδια της μητέρας της. Η Αρετή έχει βάλει σκοπό να χωρίσει πάση θυσία τους νεόνυμφους. Βάζει μία γυναίκα να φλερτάρει τον Φίλιππο, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον νεαρό, αλλά και τη Βασιλική!

Όλες αυτές οι εντάσεις, σε συνδυασμό με τα τρίτα πρόσωπα, προβληματίζουν ιδιαίτερα το ζευγάρι. Ο Φίλιππος και η Βασιλική δεν είναι πια το ίδιο, στη Gη της Eλιάς. Θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι, ή οι νέες δυσκολίες θα τους τσακίσουν;

Όπως όλα δείχνουν, οι δυο πρωταγωνιστές θα μας απασχολήσουν αρκετά στη δεύτερη σεζόν. Το διαζύγιο θα περάσει από τη σκέψη τους, με τη Χάιδω και τον Στάθη να παίρνουν την πρωτοβουλία να σώσουν τον συγκεκριμένο γάμο, με κάθε θυσία. Συμμαχούν αδιαφορώντας για το οποιοδήποτε κόστος. Αρκεί τα παιδιά τους να παραμείνουν μαζί.