Η γη της ελιάς: Τα πολλαπλά αδιέξοδα του Λυκούργου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Σεπτεμβρίου 2022 09:25

H Γη της Ελιάς επιστρέφει με συνταρακτικές εξελίξεις από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Ο Λυκούργος θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο κατά τον δεύτερο κύκλο της πετυχημένης σειράς του MEGA, η Γη της Ελιάς που θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες σε λίγες ημέρες, για την ακρίβεια στις 19 Σεπτεμβρίου.

Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος στην Γη της Ελιάς, με τα ανοιχτά μέτωπα να είναι πάρα πολλά. Αυτά μάλιστα θα γίνουν ακόμα περισσότερα…

Ο Λυκούργος έχει να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Γη της Ελιάς, με την υγεία του να δοκιμάζεται έντονα το τελευταία διάστημα. Η αποκάλυψη ότι ο γαμπρός του είναι μπλεγμένος με τη Μαφία όχι μόνο θα κλονίσει την ψυχολογία του Λυκούργου αλλά θα τον φέρει αντιμέτωπο και με ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Τώρα πλέον όλοι ξέρουν ότι γνωρίζει…

Αν σε αυτά προστεθούν η απώλεια του Ιάκωβου καθώς και η απαγωγή της Βασιλικής, τότε όλοι αντιλαμβάνονται ότι η κατάσταση του Λυκούργου θα επιβαρυνθεί κι άλλο.

Εκτός των άλλων υπάρχει και η Αθηνά, η οποία περνάει πολύ δύσκολα στη φυλακή και ο Λυκούργος αποτελεί για εκείνη σανίδα σωτηρίας. Θα αντέξει όλα αυτά τα βάρη ο Λυκούργος ή η κατάρρευση του βρίσκεται κοντά;

Από εκεί και πέρα, ο Στάθης και η Ιουλία έρχονται και πάλι κοντά. Εκείνος τρέχει στην αγαπημένη του και πάλι, αγνοώντας τις συνέπειες.

Οι δυο τους ξεκινούν τις κρυφές συναντήσεις, με το πάθος τους να φουντώνει. Κανείς δεν είναι σε θέση να ελέγξει αυτό το δυνατό αίσθημα.

Πολύ σύντομα, ο Γιώργης θα πιάσει στα πράσα την Ιουλία και τον Στάθη και όλα θα αλλάξουν. Ο ίδιος θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια, όμως θα μείνει άπραγος. Αντί να ορμήσει, να ξεσπάσει, να φωνάξει, θα απομακρυνθεί με κατεβασμένο το κεφάλι…

Αυτό δείχνει πως ο Γιώργης δεν είναι πια ερωτευμένος με την σύζυγό του Ιουλία.