Η γη της ελιάς: τρόμος για την Ιουλία! Δεν μπορεί να κάνει παιδί;

1 Μαΐου 2022 10:30

Η γη της ελιάς: τρόμος για την Ιουλία! Δεν μπορεί να κάνει παιδί;

Από αλλού περιμέναμε γεννητούρια στη Γη της Ελιάς και από αλλού θα μας έλθουν τελικά. Η Ευτυχία θα αποκτήσει τελικά παιδί, δημιουργώντας αρκετές εντάσεις στη Μάνη και ραγδαίες εξελίξεις.

Η γη της ελιάς: τρόμος για την Ιουλία! Δεν μπορεί να κάνει παιδί;

Εξελίξεις που θα προκαλέσουν συναγερμό και στο σπίτι των Βρεττάκων! Τι σχέση έχουν όμως με την εγκυμοσύνη της Ευτυχίας; Το ζευγάρι που περίμενε πώς και πώς να αποκτήσει παιδί ήταν η Ιουλία και ο Γιώργος.
Ο Κουράκος και η Βρεττάκου ελπίζουν πολύ σε ένα παιδί και κάθε φορά που δεν έρχεται, η απογοήτευση όλο και μεγαλώνει. Όπως και τώρα που έδειχναν σίγουροι ότι η επιθυμία τους θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα.

Η καθυστέρηση της Ιουλίας γεννά για μία ακόμη φορά ελπίδες για εγκυμοσύνη. Όμως τα δάκρυα συγκίνησης σύντομα θα γίνουν δάκρυα θλίψης για το ζευγάρι. Η περίοδός της έρχεται κανονικά, με αποτέλεσμα οι δυο τους να παίρνουν μία απόφαση καθοριστική για τη συνέχεια.
Συγκεκριμένα, ο Κουράκος προτείνει στην Ιουλία να κάνουν εξετάσεις. Να βρουν πού υπάρχει το πρόβλημα και να το καταπολεμήσουν προκειμένου να υλοποιήσουν το μεγάλο όνειρό τους.

Μάλιστα, ο αστυνόμος επιμένει να εξεταστεί πρώτα ο ίδιος, πιστεύοντας πως το πρόβλημα πηγάζει από αυτόν και όχι από τη σύζυγό του.
Η Ιουλία περιμένει με πολύ μεγάλη αγωνία. Ο Γιώργης κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Πολύ σύντομα, το τηλέφωνό του χτυπάει και ανακαλύπτουν πως χαίρει άκρας υγείας. Αυτό χαροποιεί την Ιουλία. Αλλά παράλληλα την τρομοκρατεί.

Οι σκέψεις πως εκείνη φταίει που δεν μπορεί να κάνει παιδί, δεν την αφήνουν να ηρεμήσει. Μέσα της υποφέρει στην ιδέα πως θα στερήσει την οικογένεια που τόσο πολύ ποθεί ο αγαπημένος της.
Η Ιουλία περνά από τις αντίστοιχες εξετάσεις. Θα είναι τα αποτελέσματα η αιτία για να σκεπάσουν μαύρα σύννεφα τη σχέση του ζεύγους; Και αν όντως εκείνη έχει πρόβλημα, θα συνεχίσει να είναι δίπλα της ο Κουράκος;