Η γη της ελιάς: Βόμβα! Χωρίζουν Φίλιππος και Βασιλική;

Συντάκτης: Newsroom

5 Αυγούστου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Βόμβα! Χωρίζουν Φίλιππος και Βασιλική;

Ο πρώτος κύκλος στη Γη της Ελιάς ολοκληρώθηκε με τον ιδανικό τρόπο για τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Ο γάμος τους επισφράγισε ένα μεγάλο έρωτα και το ζευγάρι χαίρεται το love story τους αλλά και το μωρό του

Στη Γη της Ελιάς ο πρώτος κύκλος για το ζευγάρι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά τα πράγματα εξελίσσονται αρνητικά στον δεύτερο. Και δεν είναι μόνο η απαγωγή που ταράζει την ηρεμία του ζευγαριού. Αλλά και η ύπαρξη ενός προσώπου που θα τους οδηγήσει ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική είναι το αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού της σειράς του Mega. Ειδικά στα social media αποθεώνονται για τις ερμηνείες τους. Ο κόσμος τους θέλει, μαζί αλλά σύμφωνα με τα σπόιλερ, άλλα είναι τα σχέδια του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου.

Η Βιολέτα είναι η νέα ηρωίδα που έρχεται στη Μάνη, για να αναστατώσει τον Φίλιππο και τη Βασιλική, στη Γη της ελιάς. Είναι μία κοπέλα νέα, χαμογελαστή, η οποία ζητά βοήθεια από το ζευγάρι και θέτει σε κίνδυνο τόσο τον γάμο τους, όσο και τις ζωές τους.

Η κοπέλα αυτή είναι φίλη της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Ήταν μαζί στο ίδιο πανεπιστήμιο, μοιράζονταν τα πάντα. Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινού στο TV24, τη Βιολέτα θα υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός, Φιλιώ Κυριάκου.

Ο λόγος που η Βιολέτα εμφανίζεται στη ζωή του Φίλιππου και της Βασιλικής, είναι επειδή έχασε μία φίλη της. Η κολλητή της εξαφανίστηκε ξαφνικά, με τους πρωταγωνιστές να επιβεβαιώνουν πως κάποιος κρύβεται πίσω από τις συγκεκριμένες απαγωγές.

Η Βιολέτα θα καταφέρει να διχάσει τους κατοίκους της Μάνης, να τους βάλει σε σκέψεις, να τους ξεσηκώσει. Η Βασιλική και ο Φίλιππος θα την φιλοξενήσουν, με τα προβλήματα να ξεκινούν στο ζευγάρι. Οι δυο τους κινδυνεύουν. Και ο γάμος τους ακόμη περισσότερο. Θα βρεθούν ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. Πόσο θα μείνει η Βιολέτα και τι είναι αυτό που ζητά πραγματικά;