Η γη της ελιάς: Ξανά μαζί Στάθης και Ιουλία; Ραγδαίες εξελίξεις

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ξανά μαζί Στάθης και Ιουλία; Ραγδαίες εξελίξεις

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου κύκλου στη Γη της Ελιάς, τόσο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Δυνατοί έρωτες ξυπνούν αλλά και χωρισμοί βασικών ηρώων προκαλούν εντάσεις.

Στη Γη της Ελιάς η κατάσταση είναι τραγική πλέον ανάμεσα στην Ιουλία Βρεττάκου και τον Γιώργη Κουράκο. Και ο γάμος τους ακροβατεί πλέον σε τεντωμένο σχοινί.

Η Ιουλία θα περάσει πολύ δύσκολα λίγο πριν το τέλος, στη σειρά του Mega. Φαίνεται πως τα προβλήματα δε σταματούν για την ηρωίδα, η οποία αισθάνεται αρκετά ευάλωτη κι αδύναμη με τα τελευταία γεγονότα.

Οι προσπάθειές της να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, απέτυχαν. Ο Κουράκος δείχνει τη δυσαρέσκειά του απέναντί της, γεγονός που την προβληματίζει ακόμη περισσότερο. Η ίδια αισθάνεται τεράστιο βάρος που δε μπορεί να τον ικανοποιήσει, αλλά και ιδιαίτερα κουρασμένη από την επιμονή του να κάνουν οικογένεια.

Ο Κουράκος την πιέζει να κάνει πάλι εξωσωματική, αλλά η Ιουλία δεν θέλει.

Επιθυμεί να ξεκουραστεί και παίρνει απόφαση ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Το ζευγάρι θα περάσει μεγάλη κρίση. Παρόλο που θα παραμείνουν μαζί ως το τέλος της πρώτης σεζόν, η Ιουλία νιώθει πως δεν μπορεί να προσφέρει άλλα στη συγκεκριμένη σχέση.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η ασθένεια του Ιάκωβου και το ταξίδι του στην Ισπανία, θα φέρει δάκρυα στην πρωταγωνίστρια. Η αποχώρηση του αδελφού της αποτελεί ακόμη ένα πολύ δυνατό χτύπημα για εκείνη. Κανείς και τίποτα δε θα την ηρεμήσει. Η Ιουλία θα είναι απαρηγόρητη στο φινάλε του πρώτου κύκλου.

Όλα δείχνουν ότι η απόφαση της Ιουλίας και του Κουράκου να δώσουν τέλος στον γάμο τους είναι απλώς και μόνο θέμα χρόνου. Τα νέα επεισόδια θα είναι καθοριστικά για τη σχέση της με τον Κουράκο. Το ίδιο περίπλοκα θα είναι τα πράγματα και για τον Στάθη με την Εύα. Η τελευταία επιστρέφει στην Αθήνα και δεν δείχνει διάθεση να επιστρέψει στη Μάνη. Παρά τις πιέσεις του Στάθη.

Λέτε αυτό το… μπέρδεμα να φέρει ξανά κοντά την Ιουλία και τον Στάθη; Για πρώτη φορά έπειτα από πάρα πολλά χρόνια τα πράγματα δείχνουν ευνοϊκά για τους δύο τους. Ο έρωτας των οποίων δεν έχει σβήσει ακόμη και σήμερα.