Η γη της ελιάς: Ξεσπά άγριος πόλεμος Δημοσθένη – Κωνσταντίνου

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ξεσπά άγριος πόλεμος Δημοσθένη – Κωνσταντίνου
Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς. Όλοι αναμένουν με κομμένη την ανάσα το συγκλονιστικό φινάλε, αλλά και όσα θα μας προϊδεάσει αυτό για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Mega.

Στη Γη της Ελιάς είναι δεδομένο ότι η μαφία θα χωριστεί στα δύο. Τα συμφέροντα συγκρούονται και θα πρέπει να υπάρξει ξεκαθάρισμα. Και οι δύο άνδρες που θα έρθουν σε ανοικτή ρήξη θα είναι ο Δημοσθένης με τον Κωνσταντίνο. Οι οποίοι όπως φαίνεται θα μας απασχολήσουν πολύ και τώρα αλλά και στο μέλλον. Τι θα συμβεί όμως;

Ο Κωνσταντίνος παίρνει μια πολύ σοβαρή απόφαση στη Γη της Ελιάς. Μετά από αρκετή σκέψη συναντά τον Δημοσθένη και του λέει πως η συνεργασία τους δεν μπορεί να έχει καθόλου μέλλον. Και πως θέλει να σταματήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Μπορεί η συνεργασία αυτή να αποφέρει πολλά κέρδη στον συμβολαιογράφο, όμως δείχνει πως θέλει να αλλάξει σελίδα στην ζωή του. Θέλει να κάνει ένα restart, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Δημοσθένη.

Ο Κωνσταντίνος εξηγεί τους λόγους τους οποίους τον έκαναν να πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση. Ο ίδιος θέλει πλέον να ζήσει μια κανονική ζωή μακριά από κινδύνους και απειλές.

Ο λόγος αυτής της μεταστροφής για τον συμβολαιογράφο είναι μία γυναίκα. Η αγάπη του για την Ισμήνη είναι πολύ μεγάλη και θέλει να ζήσει με τη σύντροφο που αγαπά χωρίς φόβους και άγχος που αφορούν την δουλειά που κάνει.

Αυτή του η απόφαση φυσικά, δεν θα αρέσει καθόλου στον Δημοσθένη και έτσι οι δυο άνδρες θα κληθούν να βρεθούν αντιμέτωποι. Ένας πόλεμος ανάμεσα τους ξεκινά φέρνοντας στο προσκήνιο ένα νέο ντόμινο ανατροπών και καταιγιστικών εξελίξεων.

Ο Δημοσθένης θα γίνει έξαλλος από τα λόγια του Κωνσταντίνου. Και το θέμα είναι ότι ο συμβολαιογράφος ξέρει πάρα πολλά για τη δράση της μαφίας. Αλλά κυρίως ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του Δημοσθένη. Και αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για τη ζωή του…