«Η Γη της Ελιάς»: Ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στην Αρετή και τη Χρυσούλα!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Σεπτεμβρίου 2022 11:20

Ραγδαίες εξελίξεις, ανατροπές και κόντρες καθηλώνουν το κοινό που παρακολουθεί τη «Γη της ελιάς», την επιτυχημένη σειρά που προβάλλει το MEGA.

Στη συνέχεια του σίριαλ του MEGA «Η γη της ελιάς», η Αρετή και η Χρυσούλα πιάνονται στα χέρια, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου!

Ο λόγος που οδήγησε τις δύο γυναίκες στην άγρια κόντρα, είναι η δηλητηρίαση της Βασιλικής, εξαιτίας ενός φίλτρου που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της.

Η Χρυσούλα σκέφτεται να πατήσει επί πτωμάτων προκειμένου να πετύχει τον στόχο της. Βλέποντας την απελπισία των δύο γυναικών, αποφασίζει να δράσει προς όφελός της.

Έτσι, εκμεταλλεύεται την αφέλειά τους και τους πουλάει μαγικά «φίλτρα», τα οποία όμως στην αλήθεια προορίζονται για έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Εξηγεί στην Αρετή πως εάν η κόρη της πάρει το «φίλτρο», τότε θα χωρίσει με τον Φίλιππο και θα γυρίσει στην αγκαλιά της!

Οι δύο γυναίκες δεν αντιλαμβάνονται την απειλή. Αντίθετα, εμπιστεύονται τυφλά τη μάγισσα και αγοράζουν το μαγικό αυτό κι επικίνδυνο «φίλτρο».

Η Ασπασία διευκολύνει την κατάσταση, μαγειρεύοντας για την οικογένεια. Σε ένα τάπερ βάζει φρέσκο φαγητό κι από πάνω το «φίλτρο» που έδωσε η Χρυσούλα στην Αρετή.

Στη συνέχεια, το πηγαίνει στη Βασιλική ως κέρασμα, επειδή βλέπει ότι είναι κουρασμένη.

Έκτοτε, η Βασιλική πέφτει στα πατώματα. Αμέσως την τρέχουν στην Αντιγόνη, η οποία ανακοινώνει στην οικογένεια πως έπαθε τροφική δηλητηρίαση!

Η Αρετή καταφέρνει και δηλητηριάζει την Βασιλική, εξαιτίας της ανοησίας της!

Όλη η Μάνη μαθαίνει πως η Βασιλική έφαγε από το φαγητό της Ασπασίας. Τότε τα βλέμματα στρέφονται κατά των δύο γυναικών.

Η Αρετή είναι έξαλλη με τη Χρυσούλα και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της. 

Μάλιστα, της ορμά και τη βρίζει ασταμάτητα. Είναι πλέον προφανές ότι η φιλία τους διαλύεται οριστικά και ένας νέος πόλεμος αρχίζει, ο οποίος μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Και όχι μόνο για τις δύο γυναίκες αλλά και για τους γύρω τους…