Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, εξομολογητική στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος»

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 22:45

Έχει ταυτιστεί μ’ ένα από τα πιο λαμπρά κεφάλαια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, και πρόσφατα άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 21 Ιουνίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15, για να διαλύσει πολλούς μύθους γύρω από το όνομά της αλλά και να επιβεβαιώσει μια μεγάλη αλήθεια: για τη «Σιδηρά Κυρία» δεν υπάρχει τίποτα που «δεν γίνεται».

Η γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης και αποφασιστικότητας κάνει μια αναδρομή σε όλη τη διαδρομή της από την Κρήτη μέχρι να φτάσει να συμπεριλαμβάνεται στις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη. Μιλάει για τη στιγμή που έκλαψε μπροστά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, παραδέχεται ότι έχει αδικήσει ανθρώπους και αποκαλύπτει τη στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων που θα της μείνει αξέχαστη.

Εξομολογητική και βαθιά ειλικρινής, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αναφέρεται στη γνωριμία της με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, μιλάει για τα παιχνίδια που παίζει σήμερα με τις εγγονές της και αποκαλύπτει ποια φωτογραφία κουβαλάει πάντα μαζί της -μέσα στην περίφημη ατζέντα, που ποτέ δεν αποχωρίζεται.

Ανακαλεί τη δύσκολη περίοδο στον γάμο της, θυμάται την κατάρρευση της υγείας της μετά τους Ολυμπιακούς, όταν από Iron Lady αισθάνθηκε… «απλώς Γιάννα».
Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, σε μια διαφορετική συνέντευξη, που δεν πρέπει να χάσετε!