Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοιό

18 Φεβρουαρίου 2021 17:10

Η βραβευμένη με Όσκαρ Γκουίνεθ Πάλτροου, αποκάλυψε πως πέρασε τον κορωνοϊό. Εκείνο όμως που κάνει εντύπωση είναι ότι υποστηρίζει  πως ακόμη και σήμερα βιώνει ορισμένα συμπτώματα από την ασθένεια Covid-19, που προκαλεί ο κορωνοϊός.

«Διαγνώστηκα με κορωνοϊό πριν από κάποιο διάστημα και αυτό μου άφησε μια μακροχρόνια κόπωση και θολωμένη σκέψη» έγραψε σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα ευεξίας και ομορφιάς που διατηρεί, το Goop. «Τον Ιανουάριο έκανα κάποια τεστ που έδειξαν πως υπήρχε υψηλός βαθμός φλεγμονών στο σώμα μου» συνέχισε η Γκουίνεθ Πάλτροου, που, όπως φαίνεται, βρήκε ευκαιρία από την εμπειρία της με τον κορωνοϊό να προωθήσει μια ακόμη σειρά προϊόντων διατροφής μέσα από την ιστοσελίδα της.

Στη συνέχεια της δημοσίευσης, η Γκουίνεθ Πάλτροου αναφέρει πως απευθύνθηκε σε έναν χειροπράκτη γιατρό, ο οποίος και της σύστησε μια κετογονική διατροφή (εν ολίγοις, εντελώς διαφορετική με εκείνη που γνωρίζουμε ως μεσογειακή και περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά και λιγότερα λιπαρά). Επίσης, η ηθοποιός, η οποία στο ίδιο δημοσίευμα παραθέτει όλα τα προϊόντα που ισχυρίζεται πως λαμβάνει προκειμένου να δυναμώσει από τον κορωνοϊό, προς πώληση, αναφέρει πως χρειάστηκε να αποφύγει επεξεργασμένες τροφές και τροφές που περιείχαν ζάχαρη και αλκοόλ.