Η γοητευτική λιμενικός ετοιμάζει τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks»

Δημοσιεύθηκε: 25 Νοεμβρίου 2019 14:36
Η γοητευτική λιμενικός ετοιμάζει τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks»

Ύστερα από απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Λιμενικού, η Κατερίνα Πλακίδα αποτάχθηκε από το Λιμενικό Σώμα για τις ρατσιστικές –όπως κρίθηκαν- αναρτήσεις της στα social media, για θέματα όπως οι ομοφυλόφιλοι και οι πρόσφυγες.
Η ίδια έχει προσφύγει κατά της απόφασης και αναμένει τη δικαστική εξέλιξη. Ωστόσο, όπως είπε στη εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ: «Δεν θέλω να ξαναγυρίσω ποτέ. Νιώθω ότι αυτή η δουλειά με καταπίεζε…».
Όπως σχολιάζει: «Για τις αναρτήσεις που έκανα πολιτικού περιεχομένου, που θεωρήθηκαν ρατσιστικές. Δηλαδή το να λες την άποψή σου ή να μην συμφωνείς με κάτι είναι ρατσιστικό; Ή να μην συμφωνείς με την εκάστοτε κυβέρνηση είναι ρατσιστικό; Δεν έχουμε δημοκρατία;».
Αναφερόμενη στο ζήτημα του προσφυγικού, η Κατερίνα Πλακίδα υποστήριξε πως «εγώ που ήμουν στην καταγραφή γνωρίζω πόσοι είναι πρόσφυγες και πόσοι είναι λαθροεισβολείς. Εγώ λέω αυτό που λέω βάσει της δικιάς μου εμπειρίας».
Ξεκαθαρίζει πως δεν έχει μετανιώσει για τις αναρτήσεις της, διότι «αισθανόμουν ότι εκπροσωπούσα μεγάλο μέρος πολιτών, ενστόλων και μη» και… αποκάλυψε ότι δήλωσε συμμετοχή στο φετινό «My Style Rocks».