Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο που επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

30 Απριλίου 2022 07:45

Η Σελήνη στους Διδύμους καθορίζει θετικά ζητήματα για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Στις 22:27 πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο που επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Καρμικά γεγονότα ανατρέπουν το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή μας

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο που επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Οι συνθήκες είναι έντονες καθώς ο Ουρανός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην έκλειψη. Η σύνοδος του με τα Φώτα δημιουργεί συνθήκες ανατροπής και επαναστατικής διάθεσης που εκδηλώνονται σε ότι αφορά υλικές και αισθηματικές ανάγκες. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε τα δεδομένα στη ζωή μας και να περάσουμε σε μία νέα περίοδο που η ύλη δεν θα έχει σημαίνοντα ρόλο. Η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη μας δίνει την ευκαιρία να αντιληφθούμε την ουσία των πραγμάτων και να δημιουργήσουμε ένα νέο αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας που μας εκφράζει.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές οικονομικές ανατροπές που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό μας. Και θα οδηγήσουν σε επαναπροσδιορισμό των δράσεων μας. Θετικά λειτουργεί το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύες με τα Φώτα καθώς εντείνει τον δυναμισμό και την επιθυμία να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα βοηθά σημαντικά να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που μπορεί να μας προκαλούν αναστάτωση και κυκλοθυμία.

Την ίδια μέρα τα ξημερώματα ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, στην θέση της κυβέρνησης του

Ο πλανήτης της επικοινωνίας δίνει τις καλύτερες του ενέργειες καθώς εντείνει την ανάγκη για έκφραση και επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Επικεντρωνόμαστε κυρίως στο κοντινό περιβάλλον. Αφού επιθυμούμε να ανταλλάξουμε απόψεις με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω μας. Παράλληλα σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε επικοινωνιακές και εμπορικές συμφωνίες. Που θα μας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην διχογνωμία και σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που δημιουργούν υπερένταση.

Σε προσωπικό επίπεδο η μέρα χαρακτηρίζεται από την τριπλή σύνοδο Ποσειδώνα – Αφροδίτης – Δία στους Ιχθύες που ενισχύει την αισιοδοξία. Ενώ παράλληλα εντείνει τις ψευδαισθήσεις. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και δεσμεύσεις. Που μπορεί να ειπωθούν καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως ελπίζουμε. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν ένα ονειρικό σκηνικό στη ζωή μας. Είναι προτιμότερο να είμαστε επιφυλακτικοί και να δώσουμε χρόνο ώστε να διαπιστώσουμε αν πραγματικά είναι οι καλύτερες δυνατές επιλογές για εμάς.

myastro