Η Ιωάννα Μπέλλα είχε πει και στο παρελθόν ότι την είχε χτυπήσει ο σύντροφός της

7 Δεκεμβρίου 2018 11:05

Η Ιωάννα Μπέλλα είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της, ο οποίος χειροδίκησε σε βάρος της.
Τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Μπέλλα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι πάνω σε έντονο τσακωμό;».
Ωστόσο, η αλήθεια όμως είναι πως το μοντέλο είχε αναφερθεί και παλαιότερα στη βίαιη συμπεριφορά που είχε βιώσει από σύντροφό της.
Συγκεκριμένα, πριν από έντεκα μήνες είχε δηλώσει στο «oneman.gr»: «Τους πρώτους μήνες όλοι οι άντρες είναι τέλειοι. Λουλούδια και τέτοια. Μετά είναι που συνειδητοποιείς τη ζήλια και την παράνοια του άλλου. Αν και ποτέ δεν δίνω δικαιώματα. Είμαι ήσυχη. Δεν θα προκαλέσω με το τι θα βάλω, τι θα πω και πώς θα φερθώ. Έχει τύχει όμως να την πατήσω.  Έχω φάει και ξύλο (και χαστούκι και μπουνιά) από κάποιον που αμέσως μετά διέγραψα από τη ζωή μου. Ήταν κάτι που με σόκαρε. O λόγος ήταν ότι, ενώ διέγραψα το facebook όπως μου ζήτησε, πίστευε ότι μπαίνω από το account της παιδικής φίλης μου».