Η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να μας οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις

Δημοσιεύθηκε: 15 Νοεμβρίου 2021 07:45
Η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να μας οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Υδροχόο οδηγεί σε υπερφίαλες συμπεριφορές τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να μας οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σήμερα σε οικονομικές επιλογές και στις αντιδράσεις μας σε σχέση με προσωπικά θέματα. Καθώς είναι εύκολο να ξεφύγουμε χάνοντας το μέτρο και την αίσθηση. Η αλαζονεία και η αμετροέπεια θα είναι κακοί σύμβουλοι σε κάθε βήμα μας. Γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να μας ενδιαφέρουν.

Είναι πιθανό να μην βλέπουμε ρεαλιστικά τα πράγματα και να εμπλακούμε σε συμφωνίες που τελικά δεν εξυπηρετούν. Αισθηματικά η έντονη καχυποψία και η εκτός ορίων ζήλια δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε άκρως συγκρουσιακές καταστάσεις με τον άνθρωπό μας. Είναι απαραίτητο να ρίξουμε τους τόνους επιδιώκοντας να είμαστε ειλικρινείς. Χωρίς να επιδεικνύουμε συναισθήματα που μπορεί να καταπιέζουν το ταίρι μας. Καλό είναι να μετουσιώσουμε την ένταση σε πάθος αυξάνοντας κατακόρυφα τον αισθησιασμό στη σχέση.

Advertisement

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δημιουργώντας την ανάγκη για δυναμικά νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα.

Ο παρορμητισμός και η επιθετικότητα μας χαρακτηρίζουν για αυτό είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα εγκρατείς και συνεσταλμένοι σε κάθε κίνησή μας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσουμε με ωριμότητα και αποφασιστικότητα. Δεν χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας παράλληλα όμως αντιλαμβανόμαστε ότι χρειάζονται σταθερά βήματα για την επίτευξη επαγγελματικών και προσωπικών στόχων.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Οι συνθήκες διαφοροποιούνται για την προσωπική μας ζωή κυρίως καθώς εντείνεται η αίσθηση του ανικανοποίητου. Η γκρίνια που μπορεί να εκδηλωθεί από την πλευρά μας θα τραυματίσει τη σχέση και θα οδηγήσει σε παρορμητικές συμπεριφορές που θα πληρώσουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε οικονομικές συμφωνίες καθώς φαίνεται να μην μας ικανοποιούν. Είναι προτιμότερο να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Που θα καλύψει τις ανάγκες μας.

myastro

Advertisement