Super Κατερίνα : Ορ.Αυγουστίδης και η Χρ.Χειλά-Φαμέλη αποκαλύπτουν τι θα δούμε τη Β΄σεζόν στον «Σασμό»

Συντάκτης: Newsroom

5 Σεπτεμβρίου 2022 23:28

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 10:00π.μ., μας είπε την πρώτη της καλημέρα για τη νέα σεζόν. Στο ανανεωμένο πλατό, που γέμισε χρώματα κι αρώματα, και με διάθεση ανεβασμένη η Κατερίνα υποδέχτηκε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την Χρίσλα Γεωργακοπούλου, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, τον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Η εκπομπή τα είχε όλα: επικαιρότητα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, δηλώσεις, ζωντανές συνδέσεις, αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησαν για τον «Σασμό» και τις εξελίξεις του Β΄κύκλου πολυαναμενόμενης σειράς.

  Η Καλλιόπη θα μπει φυλακή για το φόνο του Άγγελου, η Βασιλική κι ο Μαθιός θα είναι μαζί, θα υπάρξουν κι άλλες δολοφονίες, ενώ ένας από τους χαρακτήρες της σειράς θα αποκαλύψει στον Αστέρη ότι το παιδί της Αργυρούς είναι γιος του, μερικά από τα «σπόιλερ» που έδωσαν οι δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές.

Στο ερώτημα που απασχολεί πολλούς τηλεθεατές, εάν θα είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ στο τέλος μαζί, απάντησαν ότι «ελπίζουμε να γίνει αυτό». Ωστόσο και οι δύο συμφωνούν ότι «θα τους άρεσε το τέλος να θυμίζει μια σύγχρονη ιστορία, όπου δεν εξαγνίζονται οι πράξεις όλων τόσο εύκολα… Ο Αστέρης και η Αργυρώ να είναι μαζί με κάποιο τρόπο, αλλά όχι πρακτικά. Να αποδεκτούν ότι πάντα ο ένας θα έχει τον άλλο στην καρδιά του, αλλά μπορεί να μην γίνεται να είναι μαζί ως ζευγάρι».

 Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα συναντηθούν. Πόσο θα επηρεάσει η συνάντηση αυτή τη σχέση της Αργυρώς με τον Σταύρο; «Η Αργυρώ είναι πολύ μπερδεμένη μέσα της. Θα συνεχίσει να υπάρχει η σχέση με τον Σταύρο, αλλά δεν ξέρω για πόσο» αναφέρει η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη. Θα απατήσει τον Σταύρο με τον Αστέρη; «Απατά τον Αστέρη με τον Σταύρο τόσο καιρό!» τονίζει.  Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη (σ.σ. Στέλιος Μάινας) θα φέρει «ισορροπία», λέει ο Ορφέας Αυγουστίδης, με την έννοια ότι «οι Σταματάκηδες είχαν κερδίσει έδαφος σε σχέση με βεντέτα έναντι των Βρουλάκηδων».

Η πιο συγκινητική στιγμή των δυο τους στα γυρίσματα «ήταν η  σκηνή του χωρισμού Αστέρη και Αργυρούς στο Ρέθυμνο, γιατί τότε ξέραμε ότι για πολλά επεισόδια δεν θα είχαμε πολλές σκηνές μαζί» επισημαίνουνΤα κοινά στοιχεία  τους με τους χαρακτήρες; «Δεν έχω  πολλά κοινά  στοιχεία με Αστέρη. Γοητεύομαι από την καθαρότητά του και το αίσθημα της δικαιοσύνης που τον διακατέχει. Αλλά επειδή έχουμε καθημερινή τριβή με το ρόλο δανείζουμε πολλά από τα χαρακτηριστικά μας αλλά και την ενέργειά μας σε αυτόν» σημειώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

 Σπύρος Πετρουλάκης: Θα γίνουν πράματα και θάματα τη νέα σεζόν στο «Σασμό»

 Στην πρεμιέρα της εκπομπής  «Super Κατερίνα» μίλησε και ο συγγραφέας του μυθιστορήματος «Σασμός», Σπύρος Πετρουλάκης.  «Θα γίνουν πράματα και θάματα» τη νέα σεζόν, υπογράμμισε. «Θα έλθει ο Παύλος Βρουλάκης, θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα και τις ισορροπίες, θα φέρει τη δύναμη στην οικογένεια των Βρουλάκηδων και η Καλλιόπη θα έχει κάποιον απέναντί της… Θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Κάποιες μαρτυρίες θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα δούμε ήρωες που δεν περιμέναμε να μπαίνουν στη φυλακή, άλλοι να βγαίνουν, θα υπάρξει ένα αλισβερίσι και ο Αντώνης Φραγκιαδάκης θα έχει πολλή δουλειά, όπως και ο Μύρωνας ο οποίος θα επιστρέψει στο αστυνομικό τμήμα…. Η αλήθεια έχει πολλά ποδάρια στη δολοφονία του Άγγελου. Θα φανεί ότι η Καλλιόπη έπιασε πρώτη το όπλο…». Όσο για τη σχέση της Μαρίνας και του Αντώνη…. «εάν δεν υπάρχουν εμπόδια σε έναν έρωτα δεν υπάρχει νοστιμάδα. Θα υπάρξουν εμπόδια. Ένα μεγάλο εμπόδιο είναι ο Παύλος Βρουλάκης… Τέλος, θα δούμε και νέους ηθοποιούς να εισβάλουν, οι οποίοι θα αλλάξουν τη ροή της ιστορίας έως ότου έλθει, εν τέλει,  ο πολυπόθητος σασμός!».